Menu Close

Az Apple Manager, amely az iOS 6 térképeket felügyelte, szintén felelős az iOS 8.0.1 Mess

IOS 8.0.1 -jéért, azok számára, akik elmulasztották, jelentős katasztrófa volt, valamint egy komoly folt, amely egyébként viszonylag viszonylag egy viszonylag egy viszonylag egy viszonylag. A vállalat új mobil szoftverének zökkenőmentes bemutatása. Miután néhány nappal ezelőtt bevezette, olyan súlyos hibákat mutatott be, amelyekben az iPhone 6, valamint a 6 plusz tulajdonos látta, hogy szolgáltatás nélkül, valamint egy nem működő Touch ID ujjlenyomat-érzékelő, valamint az őszinteség szempontjából az Apple nem ilyen hibát követett el, mert az iOS 6 MAPS kudarcot vall. 2012-ben, amikor a Maps nagyon megjelent, úgy tűnik, hogy a bűncselekmény és vége is, az akkori-iOS SVP Scott Forstall-nal, akit gyorsan kiszabadítottak a végrehajtó csapatból, valamint általában az Apple-ből, bár egyébként most már most már most már megtörtént Megállapítva, hogy az Apple Maps detrakció közepette a magas színvonalú vezető csapat egyik tagja szintén részben elszámoltatható lehet az iOS 8.0.1 elindításáért.

Amikor egy jelentős új szoftver bevezetésére vonatkozik, az Apple, akárcsak a Google, a Microsoft, valamint a vállalkozás számos egyéb hatalmas neve, arra törekszik, hogy garantálja, hogy az egyének néhány új, fejlett funkciót élvezhetnek. Hasonlóképpen elengedhetetlen, hogy a felülvizsgált felület valóban működjön, valamint bár az iOS 8.0-nak tisztességes adagja volt a várt hibákkal, csekély voltak, összehasonlítva az iOS 8.0.1-rel végzett felügyeletekkel.

Mint a helyzet az Apple Maps, valamint az iOS 6 esetében is, amikor zavaróan Tim Cook -nak kellett javasolnia a riválisok, például a Nokia, valamint a Google szolgáltatásait, amíg a Cupertino High iOS 8.0.1, amellett, hogy teljes mértékben meghúzza a szoftver alkalmazást, és sürgeti az egyéneket a leminősítésre. Hitelére az Apple mindössze 24 órán belül együtt kezeli az iOS 8.0.2 -t, ami gyorsan megoldotta az előző kiadás szembeszökő hibáit, bár az ügyet a fogyasztók szempontjából most oldják meg, a hibás játék valószínűleg felmerül. vége a Cupertino HQ -nál.

A Bloomberg-nél végzett jelentés szerint a rendkívül pontosan ugyanaz az Apple kiváló minőségű biztosítási menedzser, amely felügyelte az iOS 6-ot, valamint a MAPS alkalmazást, egy 100 fős csapatot vezet, amely ellenőrzi az iOS-ban a legfontosabb problémákat, mielőtt az eléri a nyilvános csatornákat, valamint Körülbelül 40 000 iPhone 6, valamint az iPhone 6 plusz egyénekkel sújtotta az iOS 8.0.1 hibája, és azt állították, hogy a privátok hamarosan megkapják a Forstall kezelés kézhezvételét.

A jelentést még nem kell ellenőrizni, és így a menedzser nevét még nem tették közzé, azonban ha két éven át kétszer nyilvánosságra hozható, látszólag valószínűtlen, hogy harmadik alkalommal lesz.

(Forrás: Bloomberg)

A Twitter -en betarthatja velünk, hozzáadhat minket a Google+ -on, vagy kedvelheti a Facebook oldalunkat, hogy frissítse magát a Microsoft, a Google, az Apple és a Web legutóbbi legutóbbi oldalán.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *