Menu Close

Telepítse a hivatalos Android 6.0 Marshmallow frissítést a Huawei P8 B317

Huawei P8 B317 -en nemrégiben frissített az Android 6.0 Marshmallow -ra. Ez a frissítés számos új funkciót hoz a Huawei P8 -hoz. A Huawei nemrégiben kiszorította a P8 -as EMUI -frissítést, azonban ez az új B317 firmware Marshmallow -t hoz erre az okostelefonra. Hasonlóképpen ez a végső kiadási verzió – a hibák rögzítve a béta -tesztelés utolsó heteiben.

A Huawei jelenleg a P8 Marshmallow frissítését indítja Európában, a GRA-L09 termékkóddal. Ha megvan ez a változat, akkor tovább folytathatja, és frissítheti azt az Android 6.0 Marshmallow -ra. Ha azonban még nem kapta meg a frissítést, akkor betarthatja ezt az egyszerű frissítési folyamatot. Pontosabban, ez a frissítés alkalmazható a spanyol változatra. Mégis, ha rendelkezik a GRA-L09 termékváltozatával, akkor továbbléphet, és beállíthatja ezt a frissítést.

Frissítse a részleteket

Az új Marshmallow frissítés részletei a következők:

Eszköz: huawei p8

Modell: GRA-L09

Android: V6.0 Marshmallow

Emui: 4.0

Firmware: B317

Előfeltételek

A Marshmallow frissítés beállításához letöltheti és felhasználhatja az OTA ZIP fájlt.

Marshmallow OTA – 434 MB – Töltse le itt.

Teljes firmware – 1,46 GB – Töltse le itt.

Mielőtt továbblépne a frissítés telepítésével, győződjön meg arról, hogy az összes adat biztonsági másolatot készít a felhőben vagy a számítógépen. Általában az adatvesztést nem várják el, azonban ha a dolgok rosszul fordulnak elő, akkor elvesztheti az adatait. A biztonsági mentés segíti ezt megakadályozni.

Telepítse az Android 6.0 Marshmallow frissítését a Huawei P8 B317 -en

A Marshmallow OTA frissítésének telepítése a Huawei P8 -ra rendkívül egyszerű.

Miután letöltötte a fenti frissítést, másolja át a Huawei P8 -ra.

Nevezze át a frissítési adatokat az Update.zip fájlra. Győződjön meg arról, hogy a teljes adatnév csak Update.zip, és ne Update.zip.zip bármi mást.

Hozzon létre egy dload nevű mappát a belső tároló vagy a memóriakártya gyökerében. Másolja a frissítés.zip fájlt erre a mappába.

Győződjön meg arról, hogy a P8 frissítve van -e legalább B188 firmware -re. Ha bármi régebben van, akkor a beépített szoftveralkalmazás-frissítőt kell használnia a B188 frissítéséhez.

Miután a B188 frissítésen szerepel, nyissa meg a Beállítások alkalmazást, és érintse meg a frissítés gombot.

Nyomja meg a menügombot, és válassza a Local Update lehetőséget az Opciók közül.

Válassza ki a frissítés.zip fájlt, és ellenőrizze a telepítést.

A teljes folyamat itt, a kifelé, automatizált, tehát üljön hátra és lazítson, miközben a Huawei P8 frissítve van az Android 6.0 Marshmallow -ra.

Forrás

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *