Menu Close

Critter cam egy régi mobiltelefonról csapkodott.

[Art Barrios], amelyek éjszakai látogatói voltak, akiket a kutyájának tápláléktárolója rábózott. Ez egy műanyag kád, amelynek fedéllel rögzíti a reteszeket, de a critterek kopogtak, valamint kiugrották a fedelet. Azt akarta, hogy felfedezze, melyik állat volt a bűnösnek, így összecsapott egy automatikus fényképezőgép rendszert, amely egy régi mobiltelefont használ.

Láthatja a fenti képen használt hardver többségét. Van egy Arduino a bal oldalon. Ez a képernyőt az élelmiszer tárolóedény fedeléhez adta. Megkapcsolta a rendszert, amikor kinyílik, megváltoztatva egy LED-es fényt, valamint a felvételeket.

Az érintőképernyős gomb a zár aktiválásához használható. Ez az egész ónfólia. Some experiments led [Art] to recognize that a metal ‘finger’ might register on the screen if there was sufficient foil attached. A fémkötél mozgatásához a mágnestekciót használja. Az utolsó kérdés, akivel foglalkozott a mobiltelefon képernyőjén. Kiderült, hogy a töltő áramlása a trükköt. Az Arduino kezeli ezt a hálózati relé felhasználásával.

A rendszer hatékonyan elkapta az ízletes morsels-i fűszerek háztartását.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *