Menu Close

Arduino golyó dobás játék

A saját játékplatformod építése önmagában elég csodálatos, de amikor a játék valójában úgy néz ki, mintha szórakoztató játszani, jól ez egy másik hűvös szinten. [Zippy314] Létrehozott egy Arduino alapú játékplatformot, mint egy karácsonyi ajándékot a gyereknek, a Das Blinken Bonkennek nevezte!

Mint minden nagyon addicting játék, a játékmenet egyszerű; A játékos dob egy labdát a céltáblán, miközben egy bizonyos “pad” elérését célozza. Amint a szünet után a videóban látható, sok játék lehetőség van ezzel a platformtal, mintha megpróbálja elérni a megvilágított célt minden alkalommal, vagy csak a lehető leggyorsabban próbálja elérni a táblán lévő összes párnát.

A PAD-t “találgatásként” nyilvántartásba veszi az otthoni nyomásérzékelők segítségével, amelyek mindegyike a nyomásérzékeny vezetőképes lapok “szendvicsében” van kialakítva. Ez ugyanaz az anyag, amelyet ezeken a LED cipőkben használnak. considering that the resistance through the sheet lowers as pressure is applied, a basic voltage divider circuit is used to feed the analog inputs on the Arduino, thus making it very easy to discover a ‘hit’. Az I2C 4-jegyű 7 szegmens kijelző megtartja a pontszámot, és megjeleníti a játékcímét, míg a címezhető RGB LED-ek csíkja a játékos visszajelzést és más kulcsfontosságú játékhatást ad.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *