Menu Close

Néhány ember kaphat egy Amazon TV -bot 4K -t a legjobban 50% -kal a legjobban, csak 25 dollárt fizethet

, ha az Amazon egyik kiválasztott része vagy, akkor a TV -bot 4K -t csak a 25 dollárért kaphatja meg. Csak annyit kell tennie, hogy megadja a speciális kedvezménykódot. És remélem, hogy az egyik olyan ember vagy, akit az Amazon elkülönített a kedvezményre.

Általában ez a termék kétszer eladná a jelenlegi kért árat – 50 USD -, tehát ez minden bizonnyal érdemes kihasználni, ha tudsz. Csak adja hozzá az elemet a kosárhoz és a pénztárhoz, miközben megadja a kedvezménykódot. Remélhetőleg az Ön számára fog működni, de ne ess kétségbe, ha nem. Az Amazon gyakran kedvezményes a megszünteti TV -termékeit, így nagy esély van, hogy ez az üzlet mindenki számára előbb vagy utóbb nyitva áll.

Mit mondhatunk arról, hogy a 4k. TV -botot még nem mondták el? Ez egy fantasztikus és olcsó módja annak, hogy a 4K tartalmat a TV -hez tartsák otthonában, függetlenül attól, hogy hol lehet. Mindaddig, amíg szilárd WiFi -kapcsolata van, ez a dolog a Netflix, az Amazon Prime Video, a YouTube, a Disney+, az Apple TV+és még sok más lejátszható. Még a Dolby Vision, a HDR és a HDR10+ támogatását is támogatja a kompatibilis TV -kkel.

Nem csak a tartalom streamingjéről szól. Van egy App Store tele olyan dolgokkal, mint játékok és alkalmazások, amelyek felhasználhatók arra, hogy ezt a kis HDMI -botot még sokkal vonzóbbá tegyék. És ha Alexa -ba vagy, rengeteg készség is kihasználhatja. Ha van ideje és a hajlamod, akkor valóban térd mélyedést kaphat az otthoni automatizálással ezzel a botjával.

Nem tudjuk, mennyi ideig fog működni ez a kedvezménykód, vagy hogy az Amazon hogyan dönt arról, hogy ki is működik. Miért nem veszi el, hogy megpróbálja átlépni az ujjait, mint te?

Vásárlás: Az Amazon TV -bot 4K az Amazon -tól: 25 USD a 4kFiretv kóddal | Eredeti ár: 50 USD

Ön is szeretné megnézni:

Checkra1n a Windows alternatívájához: Hogyan lehet használni a RA1NUSB -t az iOS 13.3 jailbreakhez

Letöltés: IOS 13.3 végleges IPSW linkek, OTA frissítés és iPados 13.3 A kompatibilis eszközökhöz

Letöltés: iOS 13.3.1 Beta 1 OTA profil, IPSW linkek, amelyek kiadták az iPhone -t és az iPad -et

Leminősítés iOS 13.3 -ra IOS 13.2.3 -ra a Checkra1n Jailbreak számára, itt van

Jailbreak iOS 13.3 A CheckRa1N használatával, a következő:

Jailbreak iOS 13.3 / 13.3.1 az iPhone 11, 11 Pro Max, XS, sokkal többet az új TFP0 kizsákmányolással hamarosan lehetséges

iOS 13/ 13.2.2 Jailbreak Tweaks kompatibilitási lista a CheckRa1N -hez

Apple View EKG alkalmazás hack: Engedélyezze az Egyesült Államokat a nem támogatott országban az 5. és 4. sorozatban

Köveshet minket a Twitteren vagy az Instagram -on, és akár a Facebook oldalunkon is, hogy frissítse magát a Microsoft, a Google, az Apple és az Web legutóbbi legutóbbi oldalán.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *