Menu Close

Takarítson meg 6 dollárt az Apple hivatalos USB-C-jén a Lightning Cable Television (2M) -re, és csak 29 dollárt fizet

Az Apple jelenleg 6 dolláros kedvezményt nyújt a hivatalos USB-C-re a villámkábel-televízió számára az Amazon jelenléte révén. Azok számára, akik most vásárolnak, a hivatalos 2 méter hosszú kábeltelevízió mindössze 29 dollárra csökkent.

Nem vagyunk teljesen biztosak abban, hogy bárki is találkozik az USB-C-hez a villámkábel-televízióhoz, és túlságosan izgatott. Mindezek mellett azt reméljük, hogy az emberek árengedményt látnak, és nagyra értékelik, hogy ha egyébként megvásárolják a terméket, akkor valószínűleg megkapják azt anélkül, hogy teljes árat kellene fizetniük. És pontosan ezt teszi ez az üzlet; Hivatalos Apple tartozékot kap, 17% -os kedvezményt alkalmazva.

Ez a hivatalos Apple Kábel-televízió lehetővé teszi a tulajdonosok számára, hogy az iPhone, iPad vagy iPod-ot villámcsatlakozóval csatlakoztassák az USB-C vagy a Thunderbolt 3 (USB-C) engedélyezett Mac-hez a szinkronizáláshoz és töltéshez, vagy az USB-C engedélyezett iPad-hez a töltéshez.

A kábeltelevízió kompatibilis az Apple 18W, 20W, 29W, 30W, 61W, 87W vagy 96W USB-C Power adapterrel a vásárláshoz, hogy iOS-eszközt töltsön fel, és akár kihasználja a kiválasztott iPhone és iPad gyors töltésű funkcióját. modellek.

Ismét nem várjuk el, hogy bárki túlságosan izgatott legyen az ilyen típusú üzletek miatt, mivel ez csak egy kábel. A kábeltelevíziók azonban szükséges gonoszok ebben a túl digitális világban, amelyben élünk, és ideális értelme, ha kedvezményt kapunk, amikor rendelkezésre állnak.

Bepattintson az alábbi közvetlen linkre, hogy megvédje ezt az üzletet, és vásárolja meg az Apple USB-C-t a Lightning Cable-hez. Ez egy egyszerű árcsökkentés, ami azt jelenti, hogy az Amazon nem kér kedvezménykódot vagy promóciós kedvezményes kuponokat a pénztár folyamat során.

Vásárlás: Apple USB-C a villámkábel-televízióhoz (2 m) az Amazon-tól: 29 USD | Eredeti ár: 35 USD

Ön is szeretné megnézni:

Jailbreak iOS 15.6 az iPhone és az iPad állapotfrissítésen

Letöltés: iOS 15.6 Final IPSW Links OTA fájlok és iPados 15.6

iOS 16 béta kompatibilis és támogatott iPhone, iPad, iPod Touch eszközök

iOS 16 Beta 4 Letöltés, Kiadás dátuma: Amikor az Apple várhatóan megveti?

iOS 16 BETA 3 Töltse le az IPSW linkeket iPhone -hoz, iPad most a fejlesztőkhöz

iOS 16 béta 3 profilfájl letöltése az OTA frissítéséről DEV -fiók nélkül, az alábbiak

Töltse le az iOS 16 BETA 3 IPSW linkeket és telepítse az iPhone 13, Pro, 12, Pro, 11, Pro, XS Max, X, XR, 8, plusz, iPad [oktatóanyag] -re.

Köveshet minket a Twitteren vagy az Instagram -on, és akár a Facebook oldalunkon is, hogy frissítse magát a Microsoft, a Google, az Apple és az Web legutóbbi legutóbbi oldalán.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *