Menu Close

4 PORT USB, RASPBERRY PI ZERO PIGGY-BACK HACK

[Frederick] decided his new Zero needed a USB hub. He discovered a small, on hand, USB hub was the exact same size as the Zero. Mivel mindenféle nagy hacker lenne, megcsillantja a helyzetét, hogy piggyát visszahúzza a nullát. Mi van a malacka-támogatással, mivel csak láttuk, hogy még egy nulla hack, amely hozzáadott egy wifi dongle-t? Van valami a vízben? Nah, valószínűleg csak egy természetes forma a mini méretű nulla.

A hab és az elasztikus zenekarok egy másik tervet készítenek

trükkös kábelezés a hub USB-jére

It definitely assists that the USB as well as power pads on the back of the Zero are offered as well as of a great size to accept direct, soldered cable connections. A hub USB-csatlakozásai kicsit trükkösek voltak. A vezetékeket forrasztották a Mini-B csatlakozó felületi telepítési csapokhoz. Azonban [Frederick] sikerült ezt megtenni.

Ennek a hacknek a szép előnye, hogy egy pár forrasztott jumper vezeték lehetővé teszi, hogy a nulla húzó hatalom a hub falán, megszüntesse az egyik kábelt a PI-vel való munkához szükségesektől. Forró ragasztó használata a feszültség megkönnyebbüléshez a kábelezésen egy szép érintés. Annak érdekében, hogy a táblák rövidzárlatot tegyenek, egy darab habot tegyenek közöttük, valamint segítsük őket rugalmas zenekarokkal együtt. egyszerű és egyszerű.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *