Menu Close

A WiFi Booster az iOS 8-hoz felszabadult, megjeleníti az összes gyenge hotspot-ot az iPhone-on a tartományban

, ha valaha is küzdött egy Wi-Fi hotspothoz, amelyről tudod, hogy ott van, de lehet, hogy a vezeték nélküli tartományának szélén van. Tudni fogja, mennyire irritáló lehet, amikor az iOS folyamatosan megmutatja, majd elrejti a Beállítások alkalmazásban. Ennek oka az, hogy alapértelmezés szerint a Beállítások alkalmazás elrejti az összes Wi-Fi hálózatot, amelyet úgy tart, hogy nem rendelkezik a szükséges jel erősségével, és hatékonyan elrejti bármit, amit nem használhatónak tart.

A helyzet az, hogy ez nem mindig segít az ügyekben, ha tudod, hogy egy hálózat van ott – ha csak alig. A Jailbreak Tweak WiFi Booster egy csodálatos kis csípés, amely a beállítások alkalmazását és a hegedűs alkalmazást oly módon, hogy minden hálózat megjelenjen, miközben hozzáad egy olyan funkciót, amely megmutatja a hálózati HotPot MAC címét, valamint annak tényleges jelszilárdságát. Az adott csípés problémája az, hogy elérhető volt az iOS 7 -hez vagy annál alacsonyabb. mostanáig.

Frissen frissítve egy verzióval, a WiFi Booster átveszi a régi kipróbált és tesztelt képletet, és frissíti azt az iPhone -okhoz és iPad -okhoz, amelyek az iOS 8 -at futtatják. amelyek éppen arra vártak, hogy a csípés megkapja a szükséges biteket és darabokat, hogy szépen játsszon az iOS 8 -on.

Maga a frissítés ingyenes azok számára, akik már birtokolják a WiFi Booster -et, de ha ez nem vagy, akkor a semmiből csak 1,99 dollárért veheti fel. Ha úgy találja magát, hogy örökké megtalálja, majd elveszíti a Wi-Fi hotspotokat, akkor a WiFi Booster érdemes most megnézni, és ez sem pontosan drága néhány dollárnál.

A WiFi Booster ma letölthető a Cydia-ból, és teljes egészében a Beállítások alkalmazás Wi-Fi területén él-nincs olyan ikon, amely a tökéletesen kurátált kezdőképernyőn itt zajlik.

A Cydia börtönbe kerülésének és telepítésének oktatóanyagokhoz:

Hogyan kell börtönbe kerülni az iOS 8.1.2 -es taig használatával [útmutató]

Hogyan kell börtönbe kerülni az iOS 8.1.1 -re.

Ön is szeretné megnézni:

Jailbreak iOS 8.1.1 és iOS 8.1.2 TAIG -vel az iPhone 6, 6 Plus, 5S, iPad, tovább [frissítve]

Feltétlenül nézze meg az iPhone Apps Galéria és az iPad Apps Galériát, hogy felfedezze az iPhone és az iPad további alkalmazásait.

Köveshet minket a Twitteren, hozzáadhat minket a köréhez a Google+ -on, vagy kedvelheti a Facebook oldalunkat, hogy frissítse magát a Microsoft, a Google, az Apple és az Web legújabb oldalán.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *