Menu Close

Hogyan lehet módosítani a felbontást bármilyen iPhone -on futtatva az iOS 11 -et, az Ian Beer jailbreak kizsákmányolásának felhasználásával

Az Async_awake kizsákmányolásainak köszönhető , Az egyének most már képesek módosítani a felbontást bármilyen típusú iPhone -on vagy iPad -en, amely kompatibilis és kizsákmányolható firmware -t futtat.

Pontosan megmutatjuk, hogyan kell itt csinálni. Ez önmagában ez a kizsákmányolás képes erre. Nincs szükség teljes jailbreakre ennek működéséhez.

Anélkül, hogy bármilyen extra időt pazarolnánk, csak merüljünk be, és nézzük meg a folyamatot. Ne felejtse el azonban, hogy a kiváló hatalommal javult felelősségvállalás jár, ezért kérjük, győződjön meg arról, hogy jól érzi magát, amit itt csinál, mielőtt folytatja. Ezt csak fejlett egyéneknek szánják. Ezenkívül itt van egy kis veszély, mivel nem minden típusú felbontás lesz támogatást vagy munkáját. Folytassa az óvatosságot, mivel ha elrontja, akkor valószínűleg szükség lesz arra, hogy visszahozza az iTunes felhasználását, és ezzel elvégzi a készüléket az iOS 11.2.1 -re, mivel az Apple már nem írja alá az iOS 11.1.2 -et Valószínűleg hamarosan kap egy jailbreak -t.

Ha az útból kikerülünk, nézzük meg, hogy pontosan milyen követelménye van ennek működéséhez. Az Xcode futtató Mac szükséges. Az Xcode az Apple által biztosított ingyenes IDE, amelyet letölthetnek a Mac App Store -ból. A programhoz hasonlóan bármilyen típusú iPhone vagy iPad igénye van, amely az iOS 11.0-11.1.2 firmware-t futtat.

1. lépés: Mindenekelőtt a GitHub -ba indulni kell, és letöltheti az Async_wake munkát, amelyet innen tartanak az egyes Benjibob -k. Ezt a munkát nemrégiben frissítették, hogy gyorsan lehetővé tegyék a felbontás megváltoztatását.

2. lépés: Amikor letöltötték ezt a munkát, nyissa meg az Xcode -ban. A munkaadatok struktúrájának belsejében láthatja az Async_wake.C nevű adatokat. Haladjon be ezekbe az adatokba, és keresse meg azt a módszert/funkciót, amelyet mustChangeReResolution -nek hívnak. Ez magában foglalja a logikai értéket, amely így jelenik meg: bool mustChangeResolution = false;

3. lépés: Csak azt követeli, hogy a „hamis” szót a „igaz” szóval cserélje ki.

4. lépés: Amikor a logikai logikai megváltozott, keresse meg a „com.apple.iokit.iomobilraphicsfamily.plist” című plakát adatait. Itt található néhány olyan tulajdonság, amelyet megváltoztathat a „Canvas_Height”, valamint a „Canvas_Width” címek alatt. módosítsa ezeket az értékeket, hogy megfeleljen az Ön igényeinek.

Megjegyzés: Előfordulhat, hogy be kell ugrani a Google -ba, hogy felfedezzen néhány nagyszerű előfeltételet, amely megfelel az Ön által használt eszközhöz. Ne csak vakon módosítsa ezeket a számokat anélkül, hogy megértené, mit csinálsz.

5. lépés: Most, az Xcode használatával, fordítsa és futtassa az ebből következő futtatható fájlt közvetlenül a készüléken. Győződjön meg arról, hogy a célpontot kapcsolt eszközre állítja, és nem az iOS szimulátorra. Sikeres siker esetén kapjon egy üzenetet, amely a „Meghatározás megváltozott, kérjük, indítsa újra.”

Tegye úgy, ahogy mondod, és indítsa újra az eszközt. Újraindításkor a modul felbontását meg kell változtatni a Canvas_Height, valamint a Canvas_Width értékben megadott értékekre.

Hasonlóképpen is szeretné ellenőrizni:

iOS 10.3.3 A Jailbreak részletes lesz, itt van, amit meg kell tudnia

Az iOS 11.2.1 -ről 11.1.2 -re való leminősítés a börtönbe nem lehetséges, miért

Az iOS 11.2.1 / 11.2 börtönbreak el nem sikerült elérni

Letöltés: iOS 11.2.5 Beta 1 IPSW linkek, az OTA frissítése az iPhone -hoz, valamint az iPad -hez

Töltse le az iOS 11.2.1 IPSW linkeket, valamint az OTA frissítést fontos javítással

Töltse le az iOS 11, 11.2, 11.1.2 linkeket és beállítva az iPhone X, 8, 7 Plus, 6s, 6, SE, iPad, iPod [bemutató]

Leminősítés iOS 11/11.2.1-től 11.1.2-ig az iPhone-on vagy az iPad-en [How-To Guide]

Jailbreak iOS 11/11.2.1 / 11.1.2 az iPhone -on, valamint az iPad [Állapotfrissítés]

A Twitter -en betarthatja velünk, hozzáadhat minket a Google+ -on, vagy kedvelheti a Facebook oldalunkat, hogy frissítse magát a Microsoft, a Google, az Apple és a Web legújabb legújabb oldalán.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *