Menu Close

Feloldott / SIM-mentes iPhone X ára USA-ban, Egyesült Királyságban, Indiában, Kínában és még sok másban

Itt található a gyárilag fel nem nyitott SIM-mentes iPhone X ára az USA-ban, az Egyesült Királyságban, Indiában, Kínában, Kanadában, Franciaországban, Németországban , és más országok.

Az Apple nagyon várt tizedik évforduló iPhone-ját hivatalosan is bejelentették iPhone X formájában. Az Apple már bemutatta az eszköz specifikációs részleteit, valamint annak funkcióit, és hogyan fog működni, és most már csak néhány napos választás a Preel Pre-t választani. Megrendelések, hogy élőben járjunk, itt van, hogy az iPhone X gyárilag nem az árakkal foglalkozó árak vannak.

Az iPhone X bevezetése egy vicces kis kiadás az Apple számára. Nemcsak teljesen hiányzik az iPhone 9 -ről, hanem az iPhone 8 és az iPhone 8 Plus mellett is, amelyek önmagukban nagyon teljesítményűek és nagyon izgalmas eszközök. Egyes fogyasztók számára ez furcsa helyzetbe hozza őket, hogy nem tudják, vajon az iPhone 8 valójában ideális út az iPhone 7 vagy korábbi frissítésként, vagy ha az összes énekes, minden tánc iPhone X az a készülék, amelyet Szükségük van az életükben. Gyakran szó szerint a megfizethetőséghez vezethet, és hogy a költségek igazolhatók -e a visszatérítéssel.

A legtöbb objektív egyének valószínűleg azt állítják, hogy az iPhone X [méltó] a kapcsolódó árcédulára, elsősorban annak köszönhetően, hogy annyi technológiát tartalmaz, és megtöri az iPhone tervező formáját, amit az évek során láttunk. Nincs olyan valódi korábbi iPhone, amely összehasonlíthatja a költségeket, mivel ez a hardver sokkal drágább, mint a korábbi Apple okostelefon -kiadások, és amint azt korábban rámutattak, a tulajdonságok és a formatervezés szempontjából a saját osztályban helyezkedik el. Igen, ez sokkal drágább, de megéri -e ez a költség?

Ha már gondolkodott az iPhone X vásárlásáról, az ártól vagy a kiadási dátumtól függetlenül, akkor az alábbi beágyazott grafika megnézése nem sokkal több, mint egy udvarias művelet az Ön számára. Teljes mértékben megértjük, hogy néhány embernek a technológia élvonalbeli részén kell lennie, ezért függetlenül attól, hogy az eszközt vásárolja meg.

Másoknak azonban az ilyen nagyságrendű vásárlás gondos megfontolást és az eszköz több attribútumát az egyenletbe történő beviteléhez, amelynek legfontosabb az ár valószínűleg az ár. Ezt szem előtt tartva, mindent megtudhat, amit tudnia kell az árával kapcsolatban a fenti országában.

Az Apple október 27-én kezdi el az iPhone X előrendeléseit, és november 3-án kezdi el szállítani.

Ön is szeretné megnézni:

Kodi Indigo Fusion Addon nem működik? Telepítse 2017 -ben az ideális módon, itt van

Feloldott SIM-mentes iPhone 8/8 Plus ár az USA-ban, az Egyesült Királyságban, az Indiában, a Kínában és még sok másban

iPhone X vs iPhone 8 vs 8 Plus vs iPhone 7 specifikációk összehasonlítás

iPhone X vs Galaxy Note 8 vs Galaxy S8 [Benchmarks összehasonlítás]

Köveshet minket a Twitteren, hozzáadhat minket a köréhez a Google+ -on, vagy kedvelheti a Facebook oldalunkat, hogy naprakészen tartsa magát a Microsoft, a Google, az Apple és az Web minden aktuálisján.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *