Menu Close

Automatizált programozás és tesztelés Jig épült Raspberry Pi

[DOUG JACKSON] A szóórákat teszi, és meg kell tennie egy kis üzletet. Azt mondjuk, hogy azért, mert összeállított egy programozási és vizsgálati ágy az óraköri táblák számára.

Ez egy nagyszerű példa arra, hogy kövesse, ha bármilyen típusú összeszerelést végez. A jig lehetővé teszi a lakott PCB-t a helyére, így az összes szükséges elektromos csatlakozást. Ezt az eBay-en felvette az áruk csomagolásával, amely magában foglalta a gumi távtartókat, hogy elválasztsák a táblát az akril szerelőlemezből, a Pogo csapokból az elektromos csatlakozások elkészítéséhez, és egy rugós fedélzeti bilincs látható a képen .

The switch in the lower best connects power to the board and pulls a Raspberry Pi GPIO pin high. The Python script running on the RPi polls that pin, executing a bash script which programs the ATmega169 microcontroller using the GPIO version of AVRdude. A Python Script-on keresztül néztük, és nem láttuk a tábla tesztelésének kódját. but the image above shows a “Passed” message on the screen that isn’t in his script. Mi lenne egy másik verziója, amely a hardvert egy önvizsgálati rutinon keresztül veszi át.

Először láttuk az egyik [Doug’s] szóórák 2009-ben, majd néhány hónappal később. Az óra megjelenése fantasztikus, és jó látni, hogy a projekt még mindig erős.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *