Menu Close

iOS 8.2 Jailbreak: A Taig Team beszél a haladásról

az iOS 8.2 felhasználókkal, akik buzgóra várnak egy jailbreakre T történt. Taig bejelentést tett a jelenlegi előrehaladásáról néhány rövid csend után, tehát menjen tovább az ugráshoz.

Taig szerint az összes pletyka arról szól, hogy a csapat már kiadott egy iOS 8.2 Jailbreak eszközt, mert a csapat még nem engedi ki. „De jelenleg a Taig Jailbreak csapatról szóló pletykák már kiadtak az iOS 8.2 Jailbreak eszközt az interneten. A Taig Jailbreak Team hivatalos hírcsatornáján kívüli bármilyen információt nem szabad megbízni ” – mondja a Taig Jailbreak csapata.

Spekulációk voltak arról, hogy az Apple javítja az iOS 8.1.3 és a 8.2 frissítéseket, amelyek ezeket a kiadásokat megnehezítették a meglévő sebezhetőségek felhasználásával, amelyeket a TAIG az iOS 8.1.2 -ig használt. Miközben látszólagos hibajavítások voltak ezekkel a frissítésekkel, az Apple nyilvántartásba vette, hogy nyilvánosan megemlítette, hogy az iOS 8.1.3 és 8.2 -ben javított kizsákmányolásokat, amelyek a Pangu8, a Taig és a PP Jailbreaks számára szükségesek voltak, hogy varázsukban dolgozzanak. Sokkal inkább, a Mac Maker egy lépéssel előre ment, és még az I0N1C – más néven Stefan Esser által felfedezett sebezhetőségeket is javította.

Rengeteg figyelmeztetést kapott a Jailbreak fejlesztői, hogy elkerüljék az Apple mobil eszközök frissítését iOS 8.1.3 vagy 8.2 -re, ha a Jailbreak prioritás volt, de biztosak vagyunk benne Törj át most bármely pillanatban. A pénteki pekingi MSS 2015 -nél nyomon követve a TAIG -csapat egyetlen tweetet sem küldött ki, hogy elkerülje a szüntelen jailbreak -kérelmeket, és azt hitték, hogy a csapat bejelenti az eszközt a helyszínen.

A TAIG -csapat azonban most már megszakította a csendet, és nyilatkozatot adott ki: „Ennek a csúcstalálkozónak az volt, hogy platformot hozzon létre a világ legfontosabb jailbreak fejlesztőjének, hogy nyílt kommunikációt folytasson, majd készüljön fel a jövőben a jobb meg nem kötött börtönbe. ” A csapat még inkább hozzátette: “A Jailbreak eszköz fejlesztése és kiadása számos tényezőre korlátozódott, azonban a Taig Jailbreak csapat azt akarta, hogy a lehető leghamarabb engedje szabadon az iOS 8.2 jailbreak -t.”

A Taig teljes bejegyzése a következőképpen olvasható:

Mivel a Taig Jailbreak csapat jelenleg folyamatban van, és az iOS 8.3 várhatóan a következő hónapban jelenik meg az Apple View bevezetése előtt, nyugodtan mondhatjuk, hogy nem lesz új Jailbreak -kiadásunk, amíg az iOS 8.3 legkorábban.

Reméljük, hogy sokkal többet hallunk a fejlődésről az elkövetkező hetekben, tehát maradj velünk.

Ön is szeretné megnézni:

Jailbreak iOS 8.1.3 és iOS 8.2 állapotfrissítés

Köveshet minket a Twitteren, hozzáadhat minket a köréhez a Google+ -on, vagy kedvelheti a Facebook oldalunkat, hogy frissítse magát a Microsoft, a Google, az Apple és az Web legutóbbi legutóbbi oldalán.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *