Menu Close

Az első Surface Pro TV -reklám „A hangulat” megy a levegőben, sok táncot tartalmaz, mint a normál [videó]

, ha megpróbálta a kezét a Microsoft egyik 128 GB -os Surface Pro tablettáján szerezni, akkor az esélye van Hogy már találkoztál néhány nehézséggel egy kiskereskedelmi hely beszerzésében, amelyben vannak raktáron. A helyek többsége azt mutatja, hogy a Microsoft erőmű tablettája nem áll a 128 GB -os modell készletén, minimális készletek a kisebb 64 GB -os változathoz. Az a tény, hogy a felhasználók gyorsan cselekedtek az állomány felkapaszkodásakor, keserű édes a Microsoft számára. Nagyszerű, hogy lelkes érdeklődés mutatkozik a termék iránt, de potenciálisan problematikus, figyelembe véve a hivatalos Surface Pro reklámkampányt a “The Vibe” TV -hely elindításával.

A Microsoft hivatalos webhelye azt mutatja, hogy jelenleg a 128 GB -os Surface Pro modell raktáron kívül esik, és számos más magas rangú kereskedő szintén nem képes lépést tartani a potenciális fogyasztók általi eszköz iránti igényével. Ahogy a Surface Pro TV reklám életre megy, és elkezdi a világ minden tájáról, sok ember valóban azon gondolkodik, vajon a Microsoft szenvedett -e valamilyen ellátási problémát.

A Surface Pro hirdetése, amely most élőben van, a “The Vibe” címet kapta, és feltétlenül nagy hangsúlyt fektet a termék szolgáltatási ügyfelei számára nyújtott lehetőségek megmutatására. A hirdetés azzal kezdődik, hogy a tabletta ismerős rögzítését a borító billentyűzethez csatlakoztattuk, amelyet megszoktunk a Surface RT reklámokkal, de nagy hangsúlyt fektetünk a kísérő ceruzára és a termék hordozhatóságára. Természetesen mindez egy meglehetősen sajátos, koreográfiai előadás közepén jelenik meg, amely sok vállalati helyiségben azonnal helytelennek tűnik.

Úgy tűnik, hogy a reklám és az azt megelőző marketing jelentős érdeklődést váltott ki a hatalmas Microsoft táblagép iránt. Ennek ellenére úgy tűnik, hogy van némi zavar is abban, hogy a társaság valódi ellátási problémái vannak -e vagy sem, vagy hogy a készlet hiánya marketing trükk lehet -e a hardver iránti további érdeklődés felkeltésére. Tegye lelkesedni őket, de a várakozásukra abszolút sikeres technika volt a múltban, de továbbra is látni kell, hogy ez a játék, amelyet a Microsoft játszik.

Reméljük, hogy a Microsoft “a kiskereskedelmi partnerekkel együttműködve” az ígéret, hogy “a lehető leggyorsabban feltöltse a kellékeket”, nem ér véget az ügyfelek, akik túl sokáig várnak, hogy kezüket a Surface Pro -ra kapják.

Köveshet minket a Twitteren, hozzáadhat minket a köréhez a Google+ -on, vagy kedvelheti a Facebook oldalunkat, hogy naprakészen tartsa magát a Microsoft, a Google, az Apple és az Web minden aktuálisján.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *