Menu Close

SHA 2017 beszélgetési rutin kitéve

Ez mindig érdekes pillanat, amikor egy esemény rutin felszabadul, és mivel a szomszédságunk eseményei nem sokkal nagyobbak, mint az augusztus Sha tábor Hollandiában, azt képezheti, hogy a A tárgyalások előadásainak rutinja nyilatkozata önmagában egy esemény. Az esemény öt nap alatt fut, és megkeresheti a rutint, hogy a választásokat.

The SHA team have made their own picks, however with so many stages as well as speakers they are only a small selection. Hackaday szemet futtat az ütemterv felett, itt vannak azok, akik elkapták a szemünket.

[Kliment] has a workshop, Surface install electronics Assembly for Terrified Beginners, in which you assemble a 20€ surface-mount power supply kit. [Szerkesztő megjegyzése: Ezt az interneten láttuk – meg tudod csinálni!]

[dennisdebel]’s lecture, from glass fiber to fiber glass noodles caught our eye. A Mung Bean Vermicelli vagy az “Üveg tészta” használatával az adatátvitelhez nem olyan, amit minden nap hallasz.

If you are a routine at European hardware hacker camps, you may have encountered the chiptune extravaganza performances of [Gasman], otherwise understood as [Matt Westcott]. Hie lecture, Zero to chiptune in one hour, will create, from scratch, a chiptune cover version of a pop tune selected by the audience, all on a Sinclair ZX Spectrum.

The Hackeboy handheld game console is a job from a little Hamburg-based indie game label.[Axel Theilmann] explains the process of building the handheld console they always dreamed of.

Az esemény egyik végső előadása a [Niek Blankers] -ből származik, és részletesen megmagyarázza az SHA2017 jelvényt. Pontosan hogyan tervezték meg, valamint bemutatják, hogy milyen néhány vendég fogás közben kezelte vele.

Végül, ha meg akarsz látni egy Hackaday scribe-t a szórakozágat, valamint a játékok bit műanyag zacskókkal, akkor lehet, hogy rosszabb, mint a munkahelyről a készletre, mindössze annyit kell tennie, hogy megértsük a személyes elektronikus munkahelyeket a Állítsa be az üzletet.

Nézze meg ezt a területet a Sha Camptól, ahogy megkapjuk. Másrészt megnézhetjük az SHA2017 jelvényindítás védelmét.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *