Menu Close

Az albumflow alkalmazás az iOS borítóáramlást hozza a Windows Phone -ra – Töltse le most

. Ne feledje, amikor az eredeti iPhone -t 2007 -ben mutatták be Nos, és egy iPod mindegyike egy kedves eszközre masszírozott? Ne feledje, amikor zenét hallgatott, és a készüléket a legelső alkalommal a táj pozicionálására változtatta, valamint az UI -t a felajánlott album műalkotása szép borítóáramává alakította? Még akkor is, ha ez nem volt elegendő ahhoz, hogy az állkapocs a padlóra ütközzen, amikor láttam, hogy egy barátom iPhone -ja ezt megteszi, elegendő volt, hogy kiszálljak, és egy ideálot elhozzam.

Gyorsan előre, majdnem öt év, valamint a Windows Phone piacon kínált alkalmazás, most ugyanolyan borító áramlás-típusú funkcionalitást eredményez, bár nyilvánvaló okokból nem hívják ezt. Az albumflow -t eredetileg a piacon vezették be a múlt hónap hátsó vége felé, valamint lehetővé teszi a Windows Phone tulajdonosai számára, hogy közvetlenül az eszköz zenei könyvtárából válasszák ki és játsszák a műsorszámokat, mindegyiket egy kedves és intuitív „Flow” album borítóiból állították elő –

Felhasználóként megteheti az összes olyan dolgot, amelyre számíthat, mint például a Flick Type gesztusok használata az album borítóival, valamint kiválaszthatja az egyet, amely megcsapja, amely az adott dallam vagy album lejátszását kezdeményezi. Az alkalmazás lehetővé teszi az összes olyan zenét, amelyet a könyvtárba importáltak, amely beágyazott borítóképű művészetet tartalmaz, valamint a képernyő tetején képernyőkkel, olyan stílusban, amit a tervezők „áramlásnak” neveznek.

Egy ilyen alkalmazással nem létezik olyan kiváló ajánlat, amelyet hozzáadhat, amelyet még nem fedeztek az iOS alkalmazásban, pontosan ugyanazt a dolgot, mindazonáltal ez egy rendkívül csiszolt alkalmazás. Az album borítóival való pislogáskor rendkívül sima és szemet gyönyörködtető 3D -s ütéssel fogadják el az egyén számára látható számú műsorszámot minden kiemelt album borítóján. Az előzetes albumvirág -alkalmazást január 27 -én küldték el a piacra, a jelenlegi frissítés egy héttel ezelőtt, a kódjavítások hozzáadásával, az integrált csúszka javítása érdekében, valamint az albumok lejátszásának képességének és nemcsak egyetlen zeneszámának a kiegészítésére.

Az albumflow a LinkNode Ltd által létrehozott díjalkalmazás ingyenes, valamint a Windows Phone 7.5 vagy újabb rendszert futtató eszközök számára.

Letöltés albumflow Windows Phone számára [Marketplace Link]

Hasonlóképpen is szeretné ellenőrizni:

Instagram a Windows Phone 7 számára (nem hivatalosan) itt!

Arcmaszk a Windows Phone számára lehetővé teszi, hogy maszkot adjon valakinek az ügyletéhez, ha csak a telefonját rázza meg

Arckapcsoló a Windows Phone Swaps két ember arcán egy képen – Töltse le most

Feltétlenül ellenőrizze a Windows Phone 7 Apps galériát, hogy sokkal több alkalmazást nézzen meg a Windows Phone 7 okostelefonjára.

A Twitter -en betarthatja velünk, hozzáadhat minket a Google+ -on, vagy kedvelheti a Facebook oldalunkat, hogy naprakészen tartsa magát a Microsoft, a Google, az Apple és a Web összes jelenlegi áramáról.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *