Menu Close

HACKADAY prize ENTRY: breathe YOUR TROUBLES AWAY

Navy SEALs as well as other extremely trained special forces operators all understand a simple, fundamental truth – you’ve got to breathe to live. Ez magától értetődőnek tűnik, bár a légzés kezelése rendkívül fontos, hogy magas szintű stresszes helyzetekben képes legyen. however even if you never expect being under fire, you can learn the seal method of breathing with this visual aid.

Nehogy azt hiszed, hogy a doboz légzés, ugyanúgy értette, mint a négy négyzetű légzési technika, valamilyen új korú nonszensz, a legutóbbi kutatási tanulmány fedezte fel a nyugodt érzés neurológiai alapját . Azonban a pillanatnyi pillanatban, emlékszel a térre, hogy a lélegzete lehet egy kicsit nehéz. [Lim Han Yang] döntést hozott, hogy egy hordozható vizuális cue segíthet, ezért egy Attiny85-et, LED-et, valamint egy kis körkörös PCB-t, valamint egy alapvető áttetsző kupola-kupakot forgat. the blue LED has a soothing appearance behind the diffuser as it goes with a 16-second cycle, ramping up in brightness for four seconds, holding consistent for four, then dimming as well as lastly staying dark. A koncepció az, hogy lélegezzen szinkronban a fényt, hogy megkönnyítse a stresszt.

Még nincsenek kidolgozásadatok, de reméljük, hogy hamarosan meglátogatjuk őket – higgyünk el néhány embernek, hogy ez nagymértékben előnyös lenne. Időközben, ha még mindig megpróbálja megtalálni az új korszakos légzési élményt, mindig lélegezhetsz a pszichedelikus virágokkal.

A Hackadayprize2017 szponzorálódik:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *