Menu Close

E célból TIMES kiberdekkjét IS APOCALYPSE-READY

A kiberdekkjét világban néhány tervez jelzi, hogy felidézze a cyberpunk hangulattal, esztétikai, hogy sokkal több, mint a könnyed komoly. Néhány cyberdecks azonban egy kicsit súlyosabb a tervek megkeményedése a kedvezőtlen körülmények között. Ez az, ahol valami, mint az Ark-Io SurvivalDeck jön a játékba.

Megengedett, úgy tűnik, hogy legalább egy kis Lighthearted A Play-nél játszottak a [Techno-Recluse] design. Úgy tervezték, hogy “a tudás” Apokalipszis tárolója legyen “, amely egy kicsit nyújthatja a pontot. de ez nem áll kiváló mennyiségű tech – széles sávú szoftver rádiós (SDR), amely HF UHF, GPS modult, egy érzékelő a levegő nyomása, hőmérséklete és a páratartalom, és a Raspberry Pi 3B futó Kali Linux. Minden vízálló lőszerben van elhelyezve; A 3D nyomtatott előlap LCD érintőképernyővel és kielégítő különböző vezérlőkkel, kijelzőkkel és portokkal rendelkezik. A fedél a lőszert tart billentyűzet, amely akár testre szabott pontosan illeszkedjen a fedelet, vagy egy kivételesen szerencsés lelet.

Van egy csomó, mint az építés, de kedvenc részünk a külső dipóle a Noaa időjárási műholdas képeket. Az a képesség, hogy a monitor mindent a sonka zenekarok a helyi közszolgálati csatornák egy nagy érintőképernyő is. És nincs panaszunk az esztétikáról, vagy építeni a minőséget sem. Ez emlékeztet minket egy korábbi Cyberdeck hasonló hangulatú, de sokkal több polgári ízű.

Köszönet a [Kate] -nek a csúcsra.

[Via Tom hardverén]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *