Menu Close

4 Különböző ikoncsomagok az Android Home Launchers számára

Általában az ikoncsomagok bizonyos kategóriákra oszthatók formájuk és tervezési nyelvük szerint. A kerek és a négyzet a legnépszerűbb formák az ikoncsomagok számára, de akkor háromszög alakú, hatszögletű és ovális ikonok is vannak. A Google Play Áruházban is megtalálható a kivágott ikoncsomagok. Az ikon témák sokfélesége valóban lenyűgöző, és a különféle felhasználók ízléseit alkalmazza. Ha unatkozik a normál ikoncsomagokból, itt az ideje, hogy kipróbáljon néhány különálló ikoncsomagot az Android számára.

Egyedülállóval valami feltűnően mást jelentek. Kevésbé népszerű ikonok, különálló formákkal. Az alábbiakban felsoroljuk az Android Home Launcher alkalmazások 4 különálló ikoncsomagját. Próbáld ki őket, és fogadok, hogy tetszik nekik.

Elev8 ikoncsomag

Egy másik ikon, különálló ikoncsomag, a dobosító témákkal ebben a sorozatban. A fejlesztő megmutatta nekünk a legkreatívabb ikoncsomagokat, amelyeket régóta láttunk, és az Elev8 az egyik.

Az Elev8 segítségével sokkal több, mint 3000 prémium ikont kap, amelyeket a részletekre, több mint 50 HD felhőalapú háttérképre, a Muzei Live háttérkép támogatására, a megfelelő órás widgetre és a dinamikus naptár ikonokra fejlesztettek ki a népszerű naptári alkalmazásokhoz.

Az Elev8 ikonográfiája dicséretes, mivel a fejlesztő nehéz módosításokkal vette át a készlet ikonokat, és egy téglalap alakú alap vagy platform tetejére helyezte őket, így az ikonok megemelkedettnek tűnnek (ennélfogva a név, az i. gondol).

[GooglePlay url = ””/]
PHIX Retro

A PHIX meglehetősen népszerű, különálló ikoncsomag az UI testreszabók között, mivel más hangulatot ad, miközben sikerül a készlet ikonok közelében maradni. A PHIX Retro ugyanaz, de csak egy retro utalással. A sárgás réteg hozzáadása a tetejére az ikonok szüreti megjelenést kölcsönöz. És mivel a retro megjelenés már egy ideje stílusban van, ez az ikoncsomag ideális vásárlás, ha másképp szeretné adni az eszközt.

Olvassa el még: Élvezze a tisztább értesítési tálcát az értesítési csomóponttal

A PHIX Retro sokkal több mint 3100 ikonnal rendelkezik, amelyek kiváló minőségű és 20 QHD felhőalapú háttérképet tartalmaznak.

[GooglePlay url = ””/]
Laposdroid

Ahogy a neve is sugallja, a Flatdroid egy lapos ikoncsomag. Sokkal több mint 4700 lapos és kerek ikonnal rendelkezik. Van egy csomó színes felhőalapú háttérkép is, amelyek könnyen menthetők a készüléken, és támogathatják a Muzei Live háttérképet, valamint egy órás widget, hogy megfeleljenek az általános felhasználói felületnek.

Most nincs valami különbség vagy más a Flatdroidban. Ez csak egy vanília ikoncsomag. De ennek az ikoncsomagnak az értékesítési pontja az ikonok száma – 4700+. Ez sok prémium ikon, amelyet minimális összegért kap. Ráadásul az alkalmazás továbbra is rendszeres frissítéseket kap, így a számok csak a jövőben növekednek.

[GooglePlay url = ””/]
Ropogós sötét – ikoncsomag

A Crispy Dark a közismert ropogós ikoncsomag sötét alternatívája. Sötét van. Egyedülálló. Élénk. Ropogós. A Crispy Dark sokkal több mint 1400 ikonnal rendelkezik, és időnként jelentős mennyiségű ikonnal frissül. Van egy csomó sötét felhőalapú háttérkép is, amelyek ideálisak az ikonokkal.

Olvassa el: 5 kötelező segédprogram alkalmazást androidra

A ropogós sötét ikonok nagyon kreatívak és hibátlanok. Azt mondhatnád, hogy ők műalkotás. Mindegyik ikon a maga módján megkülönböztethető, mégis könnyen összekeveredik a többi ikonhoz, amelyet egyszer alkalmaznak. Noha a csomagnak hiányoznak néhány fő alkalmazás ikonja, nem olyan nagy probléma, mivel a frissítéseket a jövőben továbbítják. És megteheti a részét, ha ikon kérést küld az alkalmazáson belül. Ez egyike azoknak a különálló ikoncsomagoknak az Android számára, amelyet legalább egyszer meg kell próbálnia.

[GooglePlay url = ””/]
Ne hagyja ki:

4 csodálatos ikoncsomag, amelyet szeretni fog [#5]

4 csodálatos ikoncsomag, amelyet szeretni fog [#10]

4 csodálatos ikoncsomag, amelyet szeretni fog [#13]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *