Menu Close

Hogyan szerezhetjük be az iPhone 6 Plus kijelző zoomot, a tájkép -képernyő módot más eszközökön

A Cydia nagy csípések mögött lévők minden bizonnyal kreatívak, tehetségesek és elkötelezettek annak biztosítása érdekében, hogy a Jailbreak jelenet továbbra is virágzzon. Ryan Petrich számos csípést és modot írt, mivel a közösség aktív tagja volt, ameddig a legtöbb emlékszik, és az iPhone 6 és az iPhone 6 Plus segítségével mindkettő kínálja az exkluzív funkciók szokásos választékát, Petrich biztosította, hogy ezek biztosítsák, hogy ezeket biztosítsák, hogy ezeket biztosítsák Más eszközökön nem maradnak ki.

A jailbreak csípések megkönnyítik a felhasználók számára az élmény módosítását az egyes ízlésnek és követelményeknek megfelelően, de amikor az Apple úgy dönt, hogy bizonyos termékekre jellemző funkciókat tart, a Petrich kedvelői is ellazíthatják a korlátozásokat, és másutt emulálhatják az említett quirkokat. Mind az iPhone 6, mind a 6 Plus egyértelmű új natív zooming lehetőséget kínál, és ha átmegy a Bigboss Repo -ra, és felveszi a LittleBrother csípést, akkor kihasználhatja a szinte azonos funkciókat, még akkor is az új eszközök.

Testreszabhatja a Boom jóvoltából a megadott három presett jóvoltából-kicsi, közepes vagy nagy-, és mint Petrich összes többi csípése, ez natív és sima érzi magát a get-go-tól.

A zökkenőmentes zoomelés kínálata önmagában elegendő lenne, mint az 1,99 dolláros kért ár igazolása, de a LittleBrother tartalmaz egy másik fantasztikus funkciót, amelyet a készlet szintjén csak az iPhone 6 Plus és az Apple iPad sorozatához tartanak fenn.

A keverékbe is dobva egy táj mód, amely mind a kezdőképernyőn, mind a zár képernyőn, valamint más alkalmazásokhoz működik. Amikor az eszközt az oldalára fordítja, az ikonok úgy forognak, mint a 6 Pluson, és bár a hasonló hatások tizennyolcszor megkíséreltek a jailbreak -csípések révén, a LittleBrother teljesen körömmel látja.

Mint a képernyőkről látható, annyira egyszerű, de pontosan úgy működik, mint állítólag, még a billentyűzet extrák hozzáadásával is, amelyekhez a nagyobb iOS -eszközök felhasználói hozzászoktak.

Az iPhone 5/5S/5C-nél, valamint az iPod Touch ötödik generációján működik, és ha az iPhone 6-on szeretné futtatni, akkor a táj üzemmódban részesülhet.

A fentiek szerint a Bigboss Repo -nál 1,99 dollárért kapható, és ha kérdezi tőlünk, akkor minden cent megéri.

Talán a legjobb csípés az iOS 8 -hoz, mióta Pangu megérkezett, nem tudjuk eléggé ajánlani, ezért töltse le, adja meg örvényt, és hagyd el gondolatait az alábbiakban.

A Cydia börtönbe kerülésének és telepítésének oktatóanyagokhoz:

Hogyan kell börtönbe kerülni az iOS 8.1 -re a pangu8 használatával

Hogyan kell börtönbe kerülni az iOS 8 – 8.1 -es Mac -en Pangu -val a Windows

Ön is szeretné megnézni:

Jailbreak iOS 8 és iOS 8.1 Pangu -val az iPhone 6, 6 Plus, 5S, iPad, tovább [frissítve]

Feltétlenül nézze meg az iPhone Apps Galéria és az iPad Apps Galériát, hogy felfedezze az iPhone, iPad és iPod Touch további alkalmazásait.

Köveshet minket a Twitteren, hozzáadhat minket a köréhez a Google+ -on, vagy kedvelheti a Facebook oldalunkat, hogy frissítse magát a Microsoft, a Google, az Apple és az Web legújabb oldalán.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *