Menu Close

Az Apple a James Bond Film franchise

jogának megszerzését akarja, hogy az Apple célja, hogy az online filmek és a TV -műsorok disztribúciójában fő szereplővé váljon A James Bond filmekhez fűződő jogok.

A The Hollywood Reporter -ből származó jelentés az Apple ellen küzd az Amazon -szal, hogy megvédje a jogokat, bár a Warner Bros. -nak a tárgyalások során az első helyezett.

A James Bond -filmek terjesztésének jogai megragadják a megragadást, miután a Sony -megállapodás befejeződött a 2015 -ös Spectre megjelenése után. A hollywoodi források azt állítják, hogy az Apple és az Amazon’s biztosítja azt a hajlandóságot, hogy összegeket „ugyanabban a ballparkban” költsön, mint a Warner Bros, „ha nem sokkal többet”. A jelentés szerint mind a Universal, mind a Fox is szívesen látja a jogokat.

De az Apple megjelenése – amelyet olyan életképes versenytársnak tekintnek, hogy a Warners most már nehezen bezárja az MGM -et, és az Amazon azt mutatja, hogy a digitális óriások a Bondot az utolsó ki nem használt márkák egyikének tekintik (például egy Marvel, Pixar vagy Lucasfilm) játékváltóként működhet a tartalmi térben. Az Apple és az Amazon beillesztése a hajsza azt jelzi, hogy sokkal több van az asztalon, mint a filmjogok, ideértve a franchise jövőjét is, ha az MGM eladja vagy licencet ad a legjobb áron.

Az ügylet állítólag az összes James Bond Back katalógus exkluzív streaming -jogait tartalmazza, amely meglehetősen sok tartalom, még mielőtt figyelembe vesszük, hogy magában foglalhatja a jövőbeli filmekhez való hozzáférést is. Daniel Craig nemrégiben megerősítette, hogy legalább a következő James Bond -kirándulásban fogja főszerepet játszani, és a címében szereplő „Bond” névvel rendelkező film gyakorlatilag népszerűvé válik, különösen a demográfiai Apple körében.

(Forrás: A Hollywood Reporter)

Ön is szeretné megnézni:

Élő stream Apple iPhone 8. szeptember 12. Esemény Keynote az Androidon, a Windows, az iOS, az Apple TV -n, az alábbiakban

Letöltés: IOS 11 BETA 10 IPSW és OTA frissítés a fejlesztők számára

Új az iOS 11 -ben: Ossza meg az iCloud Storage -t a családtagokkal, itt van

M4U Kodi Addon nem működik? Így lehet telepíteni 2017 -ben a legjobb módot

Töltse le az iOS 11 BETA 10 -et és telepítse az iPhone 7, 7 Plus, 6S, 6, SE, 5S, iPad, iPoD -t [oktatóanyag]

Jailbreak iOS 10.3.3/ 10.3.2/ 10.3.1/ 10.3 iPhone és iPad számára [legújabb állapotfrissítés]

Köveshet minket a Twitteren, hozzáadhat minket a köréhez a Google+ -on, vagy kedvelheti a Facebook oldalunkat, hogy frissítse magát a Microsoft, a Google, az Apple és az Web legutóbbi legutóbbi oldalán.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *