Menu Close

A Sandisk Extreme Pro 256 GB SD -kártya jelenleg 46 USD, csak 53,99 USD -ig ideális

, ha olyan memóriakártyáról próbál keresni teljesítményt, amely „felemeli a kreativitást”, akkor ne keressen tovább. Ideális most, 46% -os diszkontrátát szerezhet a Sandisk Extreme Pro SD -kártyán, így a költségek mindössze 53,99 dollárra csökkentik a 256 GB -os változatot.

Ez a kártya a Sandisk egyik sok hatalmas kártyája. Úgy hozták létre, hogy teljesítményt és sebességet biztosítson a vásárlásban, hogy a képzelet a következő szintre kerüljön.

Sok erőteljes SD UHS-I memóriakártyánk mégis olyan teljesítményt nyújt, amely emeli a kreativitást. A 90 MB/s*, valamint az UHS Speed ​​3. osztályú (U3) (2) felvételi sebességgel készen áll a szenzációs nagyfelbontású, dadogásmentes 4K UHD videó (1) szenzációs nagy felbontású, dadogás nélküli. És mivel a sebességed nem engedi el a lövések beindulása után, 170 MB/s* átviteli sebességet eredményez egy gyorsabb utóprodukciós munkafolyamat érdekében.

A professzionális fotósok, valamint azok számára, akik mozgó médiát fognak, ez a szélsőséges PRO kártya a legjobb, és rögzíti a szenzációs megszakítás nélküli 4K UHD videót. A kártyát szintén ellenőrizték, és létrehozták, hogy szélsőséges és szélsőséges körülmények között is felhasználható legyen, hogy megbizonyosodjon arról, hogy hőmérsékletbiztos, vízálló, ütésálló, valamint röntgenbiztos, tehát a legjobb, ha bárhová is megy, bárhová is megy. – A vásárlás szintén tartalmaz egy ajánlatot a RescuePro Deluxe Data Healing Software számára, amely lehetővé teszi, hogy a képeket véletlenül törölte.

Lehet, hogy ez a legjobb extrém memóriakártya minden olyan személy számára, aki további 256 GB -os tárolást kíván hozzáadni fotehrafia -igényeikhez.

Mindent, amit a vásárlás megértéséhez követel, az alábbi közvetlen termék linken található. Töltsön ki bármilyen típusú üres helyet, és vásárolja meg a vásárlást, mielőtt az ajánlat lejár. Nincs szükség diszkontráta kódokra vagy utalványokra a hirdetett ár eléréséhez.

Vásárlás: SANDISK 256 GB Extreme Pro SDXC UHS-I kártya az Amazon-tól: 53,99 USD | Eredeti ár: 100 USD

Hasonlóképpen is szeretné ellenőrizni:

Letöltés: A Windows 11 fejlesztése 22000.71 ISO frissítés új kütyüvel, valamint több

Hogyan állítsuk be a Windows 11 -et egy Mac -en, a Boot Camp ma felhasználásával

iOS 15 béta -kompatibilitás iPhone, iPad, iPod touch eszközökhöz

150+ iOS 15 rejtett funkció iPhone -hoz, valamint iPad [Lista]

Töltse le az iOS 15 BETA 3 IPSW linkeket, valamint beállítsa az iPhone -ot, valamint az iPad -et

iOS 15 béta 3 profiladatok letöltése Designer -fiók nélkül, az alábbiak

Hogyan lehet leminősíteni az iOS 15 béta -t iOS 14.6 / 14.7 -re [bemutató]

Hogyan állítsuk be a macOS 12 Monterey Hackintosh -ot a PC -n [útmutató]

iOS 15 Beta 3 / nyilvános béta letöltés Várható megjelenés dátuma

Letöltés: IOS 14.7 végleges IPSW linkek, OTA profiladatokkal együtt az iPados 14.7 kiadott

Jailbreak iOS 14.7 A Checkra1n felhasználásával, itt van:

Hogyan lehet leminősíteni az iOS 14.7 -et, valamint az iPados 14.7 [Útmutatót]

Könnyen konvertálja a gyár vezetékes Apple Carplay -t vezeték nélküli alma carplay -re, az alábbiak

Apple Élvezze az EKG App Hack -t: Engedje meg kívül ránk a nem támogatott országban az 5. és 4. sorozatban, jailbreak nélkül

Megfelelhet velünk a Twitteren vagy az Instagram -on, és akár tetszik a Facebook oldalunkon, hogy naprakészen tartsa magát a Microsoft, a Google, az Apple, valamint a Web.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *