Menu Close

Hogyan állítsuk be a Saavn ++ -ot az iOS 10/11 -en a jailbreak

nélkül, pontosan hogyan lehet letölteni, valamint telepíteni a Saavn ++ IPA élményt az iOS 10 vagy iOS 11 eszközre. Nincs szükség Jailbreakre, hogy ez működjön.

Legtöbbünk olyan, mint egy nagyszerű zenei alkalmazás. Néhányan az Apple zenétől függenek, hogy felajánljuk az előnyben részesített dallamokat, míg mások az Egyesült Államokban a sok más szolgáltatás egyikét, például a Spotify, a Tidal vagy a Pandora egyikét is felhasználhatják. Amellett, hogy azok, akik sokkal több zenét szeretnek, mint például az angol, a Bollywood, a Hindi, valamint az indiai regionális dalok, a Saavn Music & Radio szolgáltatásait vonzhatják.

Azok számára, akik a SAAVN -t használják, most már beállíthatjuk a Saavn ++ testreszabott verzióját, amely lényegében az alkalmazás nyitott verzióját biztosítja. Ahelyett, hogy az Easy Saavn alkalmazás lenne, ez a testreszabott verzió a feloldott verziót kínálja, amely több mint 30 millió zeneszámot tartalmaz, amelyek közül választhat egy csomó eredeti show, valamint a podcast -on.

Hasonlóképpen offline szinkronizálás van, azt sugallja, hogy azonnali zenét hallgathat bármilyen típusú webes kapcsolat nélkül. Összességében egy fantasztikus alkalmazás, amelyet azonnal kínálnak.

Ha készen áll arra, hogy megtegye ezt a lépést a fantasztikus Saavn ++ telepítésének világába az iPhone vagy iPod touch -ra, akkor minden bizonnyal a legjobb helyre érkezett, mivel felfegyverkezünk bármivel, amit meg kell értenie, hogy felkeljen, és futhasson is. – Az első és a legfontosabb, hogy a Saavn ++ IPA -adatok birtokában van, amelyet bármilyen típusú anyagból letölthet.

Ha a birtokában van az IPA, akkor követelnie kell, hogy elinduljon a készülékre való eljutás folyamatával. Annak támogatása érdekében, hogy az Xcode 7 vagy annál magasabb Xcode felhasználásával bekerüljön a készülékbe, betarthatja az előző útmutatónkat az itt található folyamatról: Hogyan töltsük fel az iOS alkalmazások oldalát a jailbreak nélkül az Xcode 7 használatával. Ha Windows gépet használ, vagy rendelkezik Mac -rel, és úgy dönt, hogy a telepítést a helyszínen kapja meg a Cydia Impactor felhasználásával, akkor van egy útmutatónk, amelyet itt fedezhet fel: Sideload iOS alkalmazások a Windows -on, Mac segítségével Mac -en Cydia Impactor Jailbreak nélkül, így van.

Hasonlóképpen is szeretné ellenőrizni:

Töltse le az iOS 11 nyilvános béta 2 -et, és állítsa be a legjobb utat, itt van

Letöltés: Az iOS 11 nyilvános béta 2 kiadása az iPhone -hoz, valamint az iPad tesztelőkhöz

Hogyan lehet leminősíteni az iOS 11 béta -t iOS 10.3.2 / 10.3.3 -ra [bemutató]

Letöltés: IOS 11 BETA 3 IPSW linkek iPhone -hoz, iPad, iPod Touch kiadása [csak fejlesztők]

Jailbreak iOS 10.3.2 / 10.3.1 / 10.3 / 10.2.1 iPhone és iPad [legújabb állapotfrissítés]

Töltse le az iOS 11 BETA 3 -at és beállítsa az iPhone 7, 7 Plus, 6S, 6, SE, 5S, iPad, iPoD -t [oktatóanyag]

Töltse le az iOS 11 BETA 3 OTA konfigurációs profilját UDID / Designer Fiók nélkül

A Twitter -en betarthatja velünk, hozzáadhat minket a Google+ -on, vagy kedvelheti a Facebook oldalunkat, hogy frissítse magát a Microsoft, a Google, az Apple és a Web legutóbbi legutóbbi oldalán.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *