Menu Close

Az Apple ezt az 5 dolláros fotószerkesztési iOS alkalmazást használja az ingyenes időtartamra, töltse le most

Az Apple újabb ingyenes alkalmazást használ az Apple Store alkalmazás alkalmazásával az iOS -hez Változható kód.

Az alkalmazás, amely általában 4,99 dollárba kerül, lehetővé teszi az iOS felhasználók számára, hogy bármilyen állóképet hurkoló videóba, GIF vagy animált PNG fájlba animáljanak.

A műalkotás létrehozása egy állókép kiválasztása, amellyel dolgozni kell, majd létrehoz egy animációs zeneszámot, amely jelzi az alkalmazáshoz az alkalmazni kívánt mozgás irányát. A maszkolási területek, amelyekre nem akarja animációt alkalmazni, az animáció sebességének kiigazításával is lehetséges, mielőtt a végső munkát a CAM tekercsre mentené. Ha szeretné, akkor az eredményt közvetlenül megoszthatjuk videóként, GIF -ként vagy animált PNG -ként is.

A Plotagraph+ egyfajta kép animációs alkalmazás, amely életre kelti a fényképeket. Mondja el a történetedet szórakoztató és különleges módon animált képekkel, amelyeket most sok kedvenc közösségi média platformon megoszthat, mint hurok videó vagy animált PNG -t. Ez az új és innovatív alkalmazás biztosítja az eszközöket, amelyek a képek percek alatt egyszerűen animálására szolgálnak.

Miután megszokta a Plotagraph+ Photo Animator létrehozását, a kapott művek rendkívül lenyűgözőek lehetnek, és rengeteg szerkesztési és testreszabási eszközzel, amellyel működni kell, úgy gondoljuk, hogy a kreatív meggyőzésnek számíthat, hogy nagy örömmel fogadja az alkalmazásokat. képességek. Annak érdekében, hogy mindent még jobbá tegyünk, ez teljesen ingyenes!

Az ingyenes alkalmazás megszerzése csak az Apple Store alkalmazás letöltésének esete, és a Plotagraph+ ajánlat megtalálható a Főképernyő Discover szakaszában.

Ön is szeretné megnézni:

iOS 11.2 Beta 1 Letöltési Dátum A jövő hétre látszólag beállítva

Popcorn idő iOS 11 IPA letöltés iPhone -on [nincs szükség börtönbe.

Feloldott / SIM-mentes iPhone X ára USA-ban, Egyesült Királyságban, Indiában, Kínában és még sok másban

MacOS 10.13 High Sierra Hackintosh most lehetséges az Unibeast 8.0 kiadással

Kodi 17.5.1 APK letöltés az Android számára javítja az indítási ütközés problémáját

Leminősítés iOS 11/11.1 az iPhone-on vagy az iPad-en [How-to Guide]

Töltse le az iOS 11, 11.1, 11.0.3 linkeket és telepítést iPhone 8, 7 Plus, 6s, 6, SE, 5S, iPad, iPod [oktatóanyag]

Jailbreak iOS 11/11.1 / 11.0.3 az iPhone -on és az iPad -en [Állapotfrissítés]

Köveshet minket a Twitteren, hozzáadhat minket a köréhez a Google+ -on, vagy kedvelheti a Facebook oldalunkat, hogy naprakészen tartsa magát a Microsoft, a Google, az Apple és az Web minden aktuálisján.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *