Menu Close

Az iPhone XR „Max / Plus” funkciókat kap az iOS-ban

az iPhone XS előzetes megrendeléseivel, valamint az iPhone XS max. ellátási problémák.

Az okoktól függetlenül, amikor az iPhone XR eladásra kerül, a vásárlók néhány csodálatos színeket kereshetnek, amelyek közül választhat egy iPhone XS-szerű élmény mellett a költségek töredékén. Valójában bizonyos értelemben az iPhone XR szintén meglehetősen hasonló az iPhone XS Max-hoz, valamint az iPhone 8 Plus-hoz-nevezetesen támogatja a plusz méretű elrendezéseket.

Az Apple történelmileg két élményt kínál az iOS -nál az iPhone -on. Ha egy plusz méretű kialakításra dobja, akkor olyan dolgokat kap, mint a tájház képernyője, az alkalmazáson belüli tervezési tapasztalatok mellett.

Egyes alkalmazások hozzáadnak egy extra navigációs oszlopot, például üzeneteket, amelyek a képernyő egyik oldalán, a másik oldalán az üzenetszálak felsorolását mutatják be. Ez az, amit a nagyobb plusz képernyők képesek, valamint az iPhone XR 6,1 hüvelykes képernyőjén, valamint az iPhone XS Max 6,5 hüvelykes képernyők pontosan ugyanazt csinálják. Legalábbis többnyire.

Míg az iPhone XR, valamint az iPhone XS Max tulajdonosai pontosan ugyanazt a plusz méretű élményt kapják, mint az iPhone 8 Plus, az egyik funkció, amely nem rendelkezik, a tájház képernyője.

Ennek oka nem teljesen egyértelmű, bár feltételezésünk az lenne, hogy az összes igazolvány kezelése, valamint az a képtelenség, hogy arcokat találjunk ebben az orientációban. Ez egy hasonló probléma, amire számíthatunk, hogy az iPad profik foglalkozni fognak, amikor az ID -vel foglalkozik arra a platformra is, ezért érdekli, hogy pontosan megnézzük, hogyan kezeli az Apple.

(Forrás: Twitter [1], [2])

Hasonlóképpen is szeretné ellenőrizni:

iPhone XS / XS Max Power Bank: Itt vannak a legjobbak, amelyeket ma kínálnak [Lista]

iPhone XS / XS Max képernyővédő edzett üveggel: Itt vannak a legjobbak

A legjobb iPhone XS, XS Max tok? Itt vannak a legnépszerűbb válogatásunk [lista]

iPhone XS / XS Max 10W Gyors vezeték nélküli töltő: Itt vannak a legjobbak

iPhone XS Max USB-C PD Gyors töltő az energiaellátáshoz: Itt vannak a legjobbak

Töltse le az iOS 12 GM IPSW linkeket, valamint az OTA frissítést az iPhone -hoz és az iPadhez

iPhone XS Max vs XR vs Galaxy Note 9 [méret -összehasonlítás]

Töltse le az iOS 12 g -os konfigurációs profil adatait tervezői fiók nélkül

Töltse le az iOS 12 GM IPSW linkeket és beállítsa az iPhone X, 8, 7, Plus, 6S, 6, SE, 5S, iPad, iPod [oktatóanyag] -re.

A Twitter -en betarthatja velünk, hozzáadhat minket a Google+ -on, vagy kedvelheti a Facebook oldalunkat, hogy frissítse magát a Microsoft, a Google, az Apple és a Web legújabb legújabb oldalán.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *