Menu Close

Az ASUS Tinker Board

hivatalos elindítása az idei év elején egy új egyoldalú számítógépet jelentettek be, és ezt követően a piacra utaltak. A Tinker Board egy kicsit különbözik a Málna Pi Looksalikes terményének többi részétől, nem jött egy No-Name Company-tól vagy egy Crowdfunding webhelyről, hanem megbízható névből származott, Asus. Ennek eredményeképpen ez egy nagyon jó minőségű hardver, amelyen megjegyeztük, amikor értékeltük.

Sajnos, bár hihetetlenül csodálkoztunk a fórumon, az ASUS szoftvert és az időtartamot támogattuk, mert annyira foltos volt, hogy nem létezik. Elvégeztük az ASUS-t, miközben megírta a felülvizsgálatot, de nem kapott választ, de később kapcsolatba léptek velünk, hogy néhány tinker-testületek sajnálattal rendelkezzenek a piacon, mielőtt hivatalos elindulnák, és mielőtt összeállították a támogatási kínálatukat. A felülvizsgálatunkat ennek megfelelően frissítettük, végül is nagyon jó termék, és nem akartuk, hogy a felülvizsgálatunkban tegyenek be.

Ezen a héten a hírek az Asusból származnak, hogy hivatalosan elindították az Igazgatót. There is a new OS version based on Debian 9, which features hardware acceleration for both the Chromium web browser and the bundled UHD media player. Van is egy közelgő Android Kiadás, bár még mindig béta-ban van az írás idején, és kevés információ van.

A Tinker Board a Raspberry Pi-szerű egylapi számítógépek jelenlegi termése egyik legjobbja, és könnyen kiszállítja a PI-t sok számon. Ahhoz, hogy egy értelmes szoftver mellett induljon el, és támogatja a lehetőséget, hogy lehetőséget adjon meg. In our original review we urged tech-savvy readers to purchase one anyway, now it has some of the backup it is worthy of we’d urge you to purchase one for your non-technical family members too.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *