Menu Close

BLUETOOTH RC jármű csomagok néhány érzékelőt

jártál már séta a ház körül, határozza meg, hogy megértsék a környezeti hőmérséklet, páratartalom, valamint a légköri nyomás? Voltál valaha, hogy elkapja az adatokat egy kis távvezérelt platformmal? Ha igen, akkor ez a munka [Tuenhidiy] pontosan, amit keresett.

A bit-távvezérlő járművet egy látott Wio terminál körül fejleszti. Ez egy mikrokontroller platform, amely magában foglalja a képernyőt már csatolt, valamint a vezeték nélküli hardver sült valamint Grove csatlakozók összejönni kívül modulokat. Így a jármű hozzáad egy DHT11 hőmérséklet, valamint a páratartalom-érzékelő, valamint egy BMP280 levegőnyomás-érzékelő felhasználásával a Grove csatlakozók.

A jármű vezetését egy Blynk okostelefonalkalmazással végezzük, amely a WIO terminálral kommunikál. Az egyes keréknél kis egyenáramú motorokat Dfrobot Quad-Motor pajzs segítségével hajtja. A beépített képernyőn az RC Jármű képernyők parancsok a Smartphone alkalmazásból származnak, a hőmérséklet, a páratartalom és a nyomás az azonnali környezetben.

Igazán tetszik az alapvető PVC-alapú alváztervezés, valamint egy egyszerű munka, amely pontosan bemutatja a Bluetooth vezérlésű autót. Az érzékelők által összegyűjtött adatok hasonlóképpen láthatóak az okostelefon alkalmazáson, így ha a következő helyen a következő térben van, anélkül, hogy a kanapéra leállnod, akkor könnyedén megteheti.

Olyan projektek, mint ezek egy nagyszerű módszer, hogy ismerkedjen meg a motorokkal, valamint az érzékelőkkel. Fantasztikus bázis lenne az alapvető robotika fejlődéséhez is. A [Tuenhidiy] korábban is kifejlesztettünk, mint például a fantasztikus rotációs plotter, amely a palackokra húzható. videó a szünet után.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *