Menu Close

BAKING better BREAD WITH steam

It’s not typically we see a build that turns you into a better cook without any electronics whatsoever. [Chris]’s method of baking better bread with steam is one of those builds, and we’re much more than prepared to test it out on our own.

Ha valaha is megpróbálta sütni kenyeret otthon, gyorsan észreveszed, hogy a kéreg sokkal vastagabb és nehezebb, mint egy pékségben kapható kenyér. A kéreg vastagsága azonban vezérelhető, a gőz gondos alkalmazásával. A jobb kéreg készítése, [Chris] egy szeleppel ellátott nyomástartó edényt használt, amely a kemencében a kemencében lévő kemencébe injektálja a kemencét. Not only does this gelatinate the starches in the bread crust, but it keeps this gelatin from hardening too quickly.

A végeredmény egy vékony, aranybarna kéreg, amely az ideális kenyeret teszi. Természetesen a gőz megfelelő alkalmazása egy kis gyakorlatot vesz igénybe. Ha valaki felállítja ezt a hacket néhány mágnesszelep, PID érzékelőkkel és egy magas hőmérsékletű páratartalom érzékelővel, küldje el, és felveszi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *