Menu Close

Mi az új az Android 7.0 Nugát

, a Google néhány hónapig teszteli az Android újabb verzióját, az Android Nougat -t, a Developer Preview program segítségével. Ha részese vagy annak, vagy ha naprakész a tech világ eseményeivel, akkor tudná, hogy néhány nappal ezelőtt elengedték az Android 7.0 Nugát végső hivatalos felépítését. A legújabb Android verzió első kereskedelmi felépítése már elérhető a Nexus eszközökhöz. Telepítheti őket a Nexus eszközökre az útmutató követésével.

Bár az újabb Android verzió felhasználói felülete nem teljes átalakítás, de kevés figyelemre méltó tervezési változás van. A felhasználói felület változásaival együtt nagyon sok változás történik a motorháztető alatt. Az alábbiakban bemutatjuk az Android 7.0 Nugátban bevezetett szolgáltatások teljes listáját.

Mi új az Android 7.0 Nugátban: a motorháztető alatt

Ez a szakasz lefedi az Android N -ben bevezetett változtatásokat és funkciókat, amelyek elősegítik a jobb teljesítményű eszköz biztosítását, valamint a hosszú távú.

Doze útközben

A Doze volt az akkumulátor -mentési funkció, amelyet az Android Marshmallow -ban vezettek be. A Doze mód energiatakarékos módba helyezi a telefont a háttéradatok és más folyamatok letiltásával, amikor az eszköz egyensúlyi állapotban van. A Doze útközben a Doze továbbfejlesztett változata, akkor az akkumulátort takarítja meg, még akkor is, ha az eszköz nem áll egyenletes. Például, amikor a zsebében lévő eszközzel jár, akkor a Doze útközben engedélyezve lesz, hogy megmentsen egy kis gyümölcslé.

A Doze útközben a Doze továbbfejlesztett változata, akkor az akkumulátort takarítja meg, még akkor is, ha az eszköz nem áll egyenletes, azaz a készülék alacsonyabb energiafogyasztási módba kerülne, még akkor is, ha mozgásban van. Például, amikor a zsebében vagy a táskájában lévő eszközzel jár, akkor a Doze on the Go engedélyezve lesz, hogy megtakarítson egy kis gyümölcslé.

Vulkan API

Manapság az okostelefonok 2K vagy akár 4K kijelzőt tartalmaznak, egy 5,5 hüvelykes eszköznél, ezek az felbontások határozottan túlzás. De még akkor is, ha ezek túlzás a 2K és 4K kijelzők, a 2016 -os okostelefonok tendenciája.

A Vulkan API ezeket a kijelzőket jól használja nagy teljesítményű 3D grafikával. A támogatott eszközökön az alkalmazások életre léphetnek, élesebb grafikával és szemcsés hatásokkal. Noha csak néhány játék és alkalmazás van odakint, amelyek kihasználják a Vulkan API -t, de több játéknak kell elfogadnia a Vulkan API -t, amint az Android N felszabadul a tömegekbe.

Álmodozás készen áll

A virtuális valóság lesz a következő nagy dolog a technológiai világban. Nem messze van az idő, amikor mindannyian médiát fogyasztanak vagy játékot játszanak a virtuális valóságban. Számos okostelefon -gyártó már támogatja a virtuális valóságot, de az operációs rendszerbe épített VR támogatása határozottan plusz a virtuális valóság növekedéséhez és fejlődéséhez a technológiai világban.

A Daydream a Google projektje, amely szerint a virtuális valóságot a világba hozza, és az Android Nougat készen állt a Daydream készré, azaz amikor a Daydream képességekkel rendelkező eszközöket elindítják, az Android határozottan kiegészíti őket.

Biztonság

Különböző biztonsági frissítéseket tartalmaztak az Android N -be, hogy biztonságban érezzék magukat, amikor a mobil eszköz fontos adataival foglalkozik. Az Android N nagy teljesítményű biztonsági és titkosítási rétegekkel épül fel, hogy magánadatait magántulajdonban tartsa. Az Android Nugáthoz borotválkozás után borotválkozást adtak:

Fájl-alapú titkosítás-A fájlszintű titkosítás révén az Android jobban elkülönítheti és védi a fájlokat a készülék egyes felhasználói számára.

Zökkenőmentes frissítések – A kiválasztott új eszközökön, a szoftverfrissítések letöltése a háttérben, így nem kell várnia, amíg az eszköz szinkronizálódik a legfrissebb biztonsági eszközökkel.

Közvetlen indítás – Az eszköz indítása gyorsabb, és az alkalmazások biztonságosan futnak, még mielőtt megadná a jelszavát.

Új felhasználói felület/ux

Ez a szakasz lefedi a végrehajtott változtatásokat és az Android N -ben bevezetett funkciókat, amelyek jobb felhasználói élményt nyújtanak a készülékkel.

Többkabin

A Google más OEM -ekből való tanulás révén a Google hozzáadott funkciókat az Androidhoz. Számos olyan funkció volt, amelyek eredetileg elérhetőek voltak az OEM -ek, például a Samsung, az LG, a HTC stb. Szolgáltatásaiban, az okostelefonok képernyőmérete az évek során növekszik, hogy jobb felhasználói élményt nyújtson a nagyképernyős okostelefonok felhasználói számára, mint például a Samsung. beleértve a funkciókat, mint például a multiablak, az elmúlt néhány évben.

A több ablak vagy a megosztott ablak az a szolgáltatás, amely lehetővé teszi két alkalmazás futtatását egyszerre. Két alkalmazást futtathat egymás mellett a táj módban, vagy az egyiket a portré módban.

Egyéni gyors beállítások

Az Android az indulás napja óta fejlődik. Az Android készlet mindig jó volt a teljesítményben, de hiányzik a testreszabás. De ezúttal nagyon sok hozzáadódik az eszköz testreszabásához. Az egyik leginkább észrevehető a gyors beállítások testreszabásának képessége.

Most beállíthatja a gyors beállítási csempe helyzetétnull

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *