Menu Close

Hogyan lehet feloldani a bootloader -t a Sony Xperia M4 Aqua -n

A Sony Xperia M4 Aqua bootloader feloldásának hivatalos módszere már nem érhető el. Itt található egy egyszerű útmutató, amelyet a Sony Android készülékekhez elérhető FlashTool segítségével feloldhat. A hivatalos módszerhez hasonlóan meg kell szereznie a Unlock Esential -t a hivatalos Sony webhelyről. Miután megkapta a kulcsot, folytathatja a bootloader feloldását az ebben az oktatóanyagban felsorolt ​​Fastboot alkalmazás segítségével.

Ez továbbra is nem hivatalos módszer. Ezért óvatosnak kell lennie. Ez feloldja a bootloader -t az Xperia Aqua M4 -en. A készülék feloldási folyamatának kezdete érdekében először győződjön meg arról, hogy betartja az alábbi követelményeket. Először nyissa meg a Fastboot -ot, és próbálja ki a BLU opciót a bootloader feloldásához. Ha kudarcot vall, folytassa az alábbi oktatóanyaggal. Először olvassa el a teljes oktatóanyagot, majd folytassa.

FIGYELMEZTETÉS: A garancia érvénytelen lehet, ha kinyitja a készüléken lévő rendszerbetöltőt. Mi, a Droidviews -nál, nem vállalunk felelősséget a készülékének bármiféle káráért. Nem leszünk felelősséggel, ha téglázza a készüléket. Az olvasó mérlegelési jogköre tanácsos.

Letöltések

Töltse le a FlashTool -ot a Sony Xperia eszközökhöz a Windows, a Linux és a Mac OS rendszeren

Előfeltételek

Ez az eljárás csak az Xperia Aqua M4 -re vonatkozik. Ne próbálja ki más eszközön.

Állítsa be az ADB -t és a gyorsindítást a számítógépen. Letöltheti az Android SDK platformhegyeket.

Telepítse a Sony USB sofőröket a számítógépére.

Nyissa meg a Beállítások> Fejlesztői beállításokat, és engedélyezze az USB hibakeresését az eszközön.

Szerezze be a Fastboot eszközt a letöltési szakaszból.

Lépjen a Fejlesztői Opciókba, és engedélyezze az OEM feloldását, ha alkalmazható.

Szüksége lesz az alapvető szükségletre az eszközindító feloldásához. Ehhez lépjen a Sony webhelyre. Válassza az M2 vagy M lehetőséget, és fejezze be a lépéseket a kulcs eléréséhez. Az eszköz sorozatszámát a beállítások – a telefon – állapotban találhatja meg. Görgessen lefelé a sorozatszám megtekintéséhez.

Biztonsági mentési alkalmazások és adatok
Noha ez a folyamat nem törölheti az adatait, nagyon ajánlott a biztonsági mentés. A bootloader feloldása azonban néha eltávolíthatja az alkalmazásokat és az adatokat. Ügyeljen arra, hogy biztonsági másolatot készítsen az alkalmazásokról, az adatokról stb. Hasznos lesz, ha bármi rosszul fordul elő. Használhatja a Sony PC társat erre a célra.

Hogyan lehet feloldani a bootloader -t az Xperia M4 Aqua -on

Ez feloldja a bootloader -t az Xperia Aqua M4 -en. Először is, először nyissa meg a Fastboot -ot, és próbálja ki a BLU opciót, hogy feloldja a rendszerbetöltőt, miközben a készülék csatlakozik, és a követelmények szerint beállítva van. Ha kudarcot vall, folytassa az alábbi oktatóanyaggal. Először olvassa el a teljes oktatóanyagot, majd folytassa.

Töltse le és telepítse a FlashTool -ot felülről.

Keresse meg a mappát, ahol a flashtool telepítve van. (Példa: C:/flashtool)

Most nyissa meg az egyéni nevű mappát, és keresse meg a MyDevices nevű mappát. (A FlashTool 0.9.18.4 verziójához létezik. Ha nem, akkor létrehozhatja.

Az újabb flashtoolban a mappát a „C: \ felhasználók \ \. különben manuálisan választhat)

Most hozzon létre egy új mappát, és nevezze át az eszközkóddal. Lásd az alábbiakban az eszközkód megtalálásának 2. megjegyzését.

Most nyissa meg ezt a korábban létrehozott mappát.

Hozzon létre egy új szöveges fájlt, és nevezze át Ulcode -nak.

Helyezze be a feloldó kódját, és mentse el a szöveges fájlba

Nyissa meg a FlashTool -ot, és próbálja meg újra a BLU opciót.

1. megjegyzés: A 3. és a 4. lépés megköveteli a FlashTool verziójának ellenőrzését, és ennek megfelelően cselekedjen.
2. megjegyzés: Az 5. lépésben szüksége lesz az eszközkódra. Az eszközkódját a naplóban jeleníti meg, amikor rákattint a Blu gombra, az „Aktuális eszköz” -en, az eszközmodell után.
Keressen egy olyan vonalat, mint:

2015.09.09.

Például, ha az eszközkód AB100C2DE3, akkor ennek az 5. lépésben az új mappanévnek kell lennie.

Miután a folyamat befejeződött, a készüléken lévő rendszerbetöltőt most fel kell szabadítani. Most folytathatja a TWRP vagy hasonló testreszabott visszanyerések telepítését az Xperia Aqua M4 -re.

A lekérdezésekhez kommentálja az alábbiakat. Ha segítettünk neked, akkor tetszik és ossza meg minket a közösségi platformokon. Ha segítségre van szüksége más eszközökkel kapcsolatban, tudassa velünk.

Olvassa el a következőket: Hogyan gyökerezzük a Mediatek ARM V8 eszközöket

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *