Menu Close

PCB léptetőmotor MICRO robotok

[Kevin Lynagh] érdeklődik apró PCB léptetőmotorok, és miután megvizsgálta az egyes projektek és a szabadalmak korszerű, döntött, hogy egy próbát magát. Ezek általában egy léptetőmotor, amely a PCB-hez a PCB-t követő nyomokat a tekercsek és apró mágneses “robotok” a rotorként cselekedték.

Ha meg akarja próbálni ezt a koncepciót, a [Kevin] hozzászólása a technika állása és projektek kivételes felmérése, valamint az elmélet feltárása, hogy ezek a dolgok hogyan működnek. Egy mély merülést vetett az elméletbe, elég mélyre, hogy megragadja, mi történik, és egy kis bizalommal rendelkező prototípust épít. Először csak egy kézi sump lapos tekercs volt, mint egy koncepció. Következett egy PCB verziót dolgozott majdnem pontosan a tervek szerint, bár bevallja, hogy kiégnek a motor autós áramkör, mielőtt belépett vissza, és hogy bizonyos számításokat.

2014-ben egy ilyen projektet fedeztünk fel, és 2018-ban írtak egy Hackaday.ioo Mágneses Robot Projektről [Bobricius]. tudassa velünk az alábbi megjegyzéseket.

Köszönet az [Adrian] -nek a tipp küldéséhez.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *