Menu Close

DIY légzsák, robbanások

Az autó légzsákja az autóipar egyik fő mérnöki teljesítménye. Balesetben a folyamatok teljes gazdaszervezetét sorrendben kell elvégezni, hogy az arcodat a kormánykerékbe tegye, és minden egy másodpercnyi frakcióban történjen. [Steve] felett, hogy azt gondolzuk, hogy hűvös ötlet lenne felfedezni, hogy mi valójában megmenti az életet egy légzsákkal, és úgy döntött, hogy saját sajátja.

Az építés elektronikája gyorsulásmérőből és Arduinoból állt. Sok kutatás, fejlesztés és kísérletezés történt az algoritmusokba, amelyek aktiválják a légzsákokat, de [Steve] úgy döntött, hogy a dolgokat egyszerűen tartja: hirtelen gyorsulást észlel, állítsa le a fekete por kis töltését.

The airbag itself is ripstop nylon reinforced with canvas, contained in a small wooded box fitted with hinged doors. Mindezeket az alkatrészeket kerekes alumínium próbabábura helyezzük, melyet honeydew dinnye ütközéses próbabábu, és egy rövid falra húzott néhány mérföldre óránként.

Annak ellenére, hogy [Steve] nem helyezte több százezer ember órát az ő légzsák fejlődésére – ellentétben azok, amelyeket megtalálsz a kormányoszlopban – az eszköze valóban jól működött. Bár nem teljes siker, sikerült, hogy jöjjön létre valami, amit mindkettő úgy néz ki, és olyan, mint az ismerős eszköz, amely sok életet mentett.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *