Menu Close

Takarítson meg egy hatalmas 43% -ot az Airpods 2 -en, és fizessen csak 89 dollárt

Az Amazon most mindenkinek használja az esélyt, hogy új pár Apple Airpods 2 -et vegyen fel, mindössze 89,99 dollárért, ez az ár, amely azt jelzi, hogy most már 43% -ot megtakaríthat magának. és 70 dollár anélkül, hogy fel kellene emelnie az ujját.

Itt nincs szükség a képernyőn megjelenő utalványokra vagy kedvezménykódokra, és csak annyit kell tennie, hogy vásároljon, mint általában, és akkor megtakarításai vannak. Ne feledje, hogy az Amazon nem azt mondja, hogy mikor ér véget ez az üzlet, és ez azt jelzi, hogy van esély arra, hogy bármikor megtörténhet. Ezt szem előtt tartva, és mint mindig, azt javasoljuk, hogy a lehető leghamarabb tegyen vásárlást, ha ki akarja használni ezt az üzletet.

Vásárlás: Apple Airpods (2. generáció) Vezeték nélküli fülhallgató, villámkiadási tokkal az Amazon -tól: 89,99 USD | Eredeti ár: 160 USD

Gyors hozzáférés a Siri -hez, mondván: „Szia Siri”
Több mint 24 óra teljes hallgatási idő a töltési tokkal
Könnyű beállítás, fülön belüli észlelés és automatikus váltás a varázslatos élmény érdekében
Könnyen megossza a hangot az Airpods két sorozata között az iPhone, iPad, iPod Touch vagy Apple TV -n

Az írás idején az AirPods 2 -nek sokkal több mint 549 700 véleménye van az Amazonon, a lehetséges ötből 4,8 csillagos besorolással. Kivételes pontszám, és nagyon könnyű belátni, hogy miért olyan népszerűek ezek az Airpodok. Sokkal több, mint 24 órás teljes hallgatási idő szerepel, amikor a mellékelt töltési tokot használja, és a Hi Siri támogatása azt jelzi, hogy mindenféle dolgot megtehet a hangod segítségével. Ha Apple eszközöket használ, akkor az azonnali párosítás és a váltás is óriási üzlet.

Még egyszer, még nem tudjuk, mikor véget ér ez az üzlet, így cselekedj most, ha ezt az alku.

Ön is szeretné megnézni:

Letöltés: iOS 16.1 Beta 4, a nyilvános indítás közelében jelent meg

Hogyan lehet rögzíteni a rossz iOS 16 akkumulátor élettartamát [útmutató]

Jailbreak iOS 16.0.2 az iPhone és az iPad állapotfrissítésen

iOS 16 kompatibilis és támogatott iPhone, iPad, iPod touch eszközök

iOS 16 Rejtett funkciók: 100+ változások Az Apple nem mondott el nekünk

Letöltés: iOS 16.0.2 OTA profilfájl, IPSW linkek megjelent

Töltse le az iOS 16 végleges IPSW linkeket és telepítse az iPhone 13, Pro, 12, Pro, 11, Pro, XS Max, X, XR, 8, plusz [TUDOMÁNY]

Köveshet minket a Twitteren vagy az Instagram -on, és akár a Facebook oldalunkon is, hogy naprakészen tartsa magát a Microsoft, a Google, az Apple és az Internől.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *