Menu Close

$8 3D printed photo TURNTABLE uses UPCYCLED parts

Whether you’re selling a product or just showing off your latest project, a photo turntable makes video shots a lot easier. 360° turntables allow the viewer to see every side of the object being photographed, while the camera stays locked down. A motoros forgóasztalok kereskedelmi termékekként kaphatók, amelyek bárhonnan $ 30 és 150 dollár között vannak. rather than shell out cash, [NotionSunday] decided to create his own turntable using a few parts he had on hand and 3D printing everything else.

A forgótányéra motorja egy régi DVD-ROM meghajtó kiadó mechanizmusából származott. Az Arduino Pro Mini vezérli a motor sebességét MX1508 H-híd chip segítségével. A hatalom 18650 Li-ion akkumulátorból származik. Az egész szerelvény a VCR-ről a fejegységre forog.

Mielőtt beugrik a megjegyzésekre, igen, a videomagnófejek motorjai vannak. Azonban általában 1,800 fordulat / percre kefe nélküli motorok vannak. Az alacsony sebességű motor futtatása azt jelenti, hogy a tekercsek visszahelyezése. Ebben az esetben a DC motor és a fogaskerék használata volt a könnyebb lehetőség.

[Notionsunday] 3D Nyomtatva a lemezjátszó alapot és a tartót. A tartó mágneses elrendezést használ, amely megkönnyíti a freewheeling vagy az öv vezérelt működését. Maga a lemezjátszó a plakát, 3D nyomtatott élekkel.

Kattintson a szünetre, hogy megnézze az egész videót.

A lemezjátszók nem az egyetlen alacsony költségvetési video tartozék, amelyet lefedtünk. Nézze meg ezt a kamera csúszkát, és ez a keverővezérelt kamera rig.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *