Menu Close

A legfrissebb tanulmány feltárja a legnépszerűbb hangulatjel -karaktereket, a felhasználási mintánkat, hogyan kapcsolódunk hozzájuk, több

Gondolkozott már azon, hogy mi volt a legnépszerűbb hangulatjelek? Nem, mi sem mi, de ez nem akadályozta meg az Adobe kimenetét, és 1000 amerikai megkérdezte a hangulatjelek szokásait.

Az egész az volt, hogy megünnepeljük a hangulatjelek világnapját, ami még mindig nem tudunk elhinni.

Függetlenül attól, hogy a legnépszerűbb hangulatjelek az öröm könnycseppekkel váltak. A második hely a szívhez ment (), miközben az arc egy csókot fúj az első háromban. Látja, nem volt ilyen izgalmas?

Ami a hangulatjelek legnépszerűbb párosítását illeti, úgy tűnik, hogy a szív szeme/arca egy csókot fúj, és az első számú helyen ült.

Az Adobe által megkérdőjelezők közül úgy tűnik, hogy egy hatalmas 91% -uk úgy véli, hogy a hangulatjelek használata megvilágosította a hangulatot, míg mindössze 42% -uk úgy gondolja, hogy a hangulatjelek megkönnyítik az érzések kommunikálását.

Ebben a témában meglepő 81% -uk úgy gondolja, hogy az emberek, akik hangulatjeleket használnak, barátságosabbak és megközelíthetők, mint azok, akik nem. Tehát odamennél, megerősítve, hogy a nagynénje, aki nem használ szavakat a Facebook -hozzászólásaiban, a bolygó legbarátságosabb embere.

A teljes Adobe -jelentésnek mindenféle érdekes, vagy sem statisztikája van, amelybe belemerülhet, ha érdekli, hogy többet tudjon meg arról, hogy az emberek hogyan használják ezeket a kis ikonokat. Lehet, hogy elfogultak vagyunk, de azon gondolkodunk, mi a baj azzal, ha a jó régimódi szavakat használják a kommunikációhoz.

(Forrás: Adobe)

Ön is szeretné megnézni:

Töltse le az iOS 13 BETA 4 IPSW linkeket, OTA profilt az iPados 13 BETA 4 -rel együtt

iOS 13 béta 4 profilfájl letöltése udid / fejlesztő fiók nélkül, itt van

iOS 13 Beta 5 / nyilvános béta 3 letöltési dátum elvárás

Jailbreak iOS 12.2 UNC0VER 3.3.0 IPA használatával

Telepítse a WhatsApp Web -t az iPad -re az iOS 13 és az iPados 13 köszönhetően

100+ iOS 13 Rejtett funkció iPhone és iPad számára [futó lista]

Hogyan lehet leminősíteni az iOS 13 / iPados 13 béta -t iOS 12.3.1 / 12.4 -re

IOS 13, iPados kompatibilitása iPhone, iPad, iPod Touch eszközökhöz

Töltse le az iOS 13 BETA 1 IPSW linkeket és telepítse az iPhone XS Max, X, XR, 8, 7, Plusz, 6s, iPad, iPod [oktatóanyag]

Köveshet minket a Twitteren vagy az Instagram -on, és akár a Facebook oldalunkon is, hogy frissítse magát a Microsoft, a Google, az Apple és az Web legújabb oldalán.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *