Menu Close

Málna Pi Wall Calendar

Lehetővé teszi a Google számára, hogy megértse a személyes és a társadalmi élet minden elemét? Van egy tartalék LCD-képernyő rúgás körül? Miért ne tegye meg saját Raspberry Pi Wall Naptárát?

[Alex] Csak a közelmúltban megvásárolta az első házát (gratulálok!), Amely a konyhában TV-fal telepítésre került. Személy szerint nem hiszünk, hogy a televíziók a konyhába tartoznak, és nem is [Alex]. Not wanting to tear the install out of the wall (and therefore need house remodellings as well soon), he devised a smart solution: why not make a digital calendar?

[Alex] összekapcsolta egy Raspberry Pi Design B-t az LCD monitorhoz, amely gyakorlati hozzáférést biztosít a Google Naptárához. Az ő tanítványa mindegyike aprólékos, mind megközelíthető, így az újonc hackereknek nincsenek nehézségekbe ütköznek. Az egyetlen javítás, amit hiszünk, hogy javasoljuk, az érintőképernyős LCD helyettesíti, amely lehetővé tenné számára, hogy kölcsönhatásba lépjen az ütemtervvel.

Függetlenül attól, hogy “engedje meg” a Google megérteni az életedet, vagy csak tudja – ez minden bizonnyal hasznos hack a 21. századi otthon!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *