Menu Close

A haptikus visszacsatolás “Rifle” lehetővé teszi, hogy a vr

célja legyen az idő, amikor a virtuális valóság úgy tűnt, hogy a tudományos fikció birodalmában maradna legalább a belátható jövőben. Akkor már megáldva termékek, mint a Power kesztyű és a virtuális fiú úgy tűnt, hogy ez inkább a valóság, ha nem egy nehézkes és korlátozott. Most azonban, a virtuális valóság vesz inkább egy középpontba, mint a technológia javítja, és egyre több játék megjelent. Nem láthatunk nagyobb bizonyítékot erre, mint az a tény, hogy egyes játékosok saját egyéni vezérlőit építenek, hogy kölcsönhatásba léphessenek a virtuális világgal, amennyire ez a játékvezérlő kifejezetten az első személy lövöldözős játékokra épül.

A vezérlő alapja egy airsoft fegyvert, de teljesen hiányzik az a képesség, hogy a tűz egy lövedéket, helyette a fegyvert, mint a bázis kiépítése a vezérlő. Tény, hogy a fegyver működését ténylegesen fordított annak érdekében, hogy ne merítse a játékos a játék segítségével rezgő visszajelzést nyújt sűrített levegő. A levegőt szivattyúzzák, hogy mi lenne a hordó elülső része, és a vevőkészüléken keresztül lemerül, ha kimutatható húzást észlelnek egy visszahúzási hatás létrehozásához. A szabályozó sok más funkciók is, beleértve a képességét, hogy reload lőszer, változtassa meg a tüzelési mód, és a pálya mozgás köszönhetően pár integrált Oculus vezérlők.

A vezérlő összes alkatrésze akár 3D nyomtatott vagy könnyen elérhető a polcon, így ez az ideális platform a testreszabáshoz és a javításhoz. Van egy demo játék is az egységtől, amely lehetővé teszi egy elég könnyű beállítás a teszteléshez. Míg a vezérlő néz ki, mint egy kiváló módja annak, hogy élvezze az FPS virtuális valóság tapasztalata, ha keres egy általános célú vezérlő mi is kezdik látni a sok fejlesztés ezen a végén is.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *