Menu Close

Töltse le az iOS 13.1 BETA 3, IPADOS 13.1 BETA 3 IPSW linkeket, OTA frissítést az iPhone -hoz, iPad

. Itt vannak a részletek.

A „Csak fejlesztéssel” iPhone rendezvényről folytatott lekvárral ellátott iPhone esemény után az Apple hivatalosan kiadta az iOS 13.1 Beta 3-at a fejlesztési közösségbe. Az iOS 13.1 kiadási ütemterv harmadik bétaverziója a legjobban letölthető minden kompatibilis iPhone és iPod Touch modellhez.

Az augusztus háttere felé az Apple elvakította mind a fejlesztési, mind a tesztelő közösségeket az IOS 13.1 első bétaverziójának kiadásával.

Abban az időben az iOS 13 és az iPados 13 szépen haladtak, és mindegyik platform félig rendszeres előzetes kiadású magokat fogadott, hogy az érintett emberek kezébe kerüljön. Ezután valamilyen okból felugrott az Apple, hogy dobjon egy csavarkulcsot a művekbe azzal a döntéssel, hogy az iOS 13.1 -nek nélkülözhetetlen szerepet játszott az iOS 13 progressziójában. a végső nyilvános kiadás felé.

Az iOS 13.1 kiadásával az Apple számos olyan funkciót visszaállított, amelyeket korábban kiadták néhány iOS 13 kiadásból. Az iOS 13.1 -et használók ismét meg tudták osztani az ETA -kat a MAPS alkalmazáson keresztül, hozzáférhetnek a hivatkozások automatizálásának lapján a Gargikon alkalmazásban, és akár hozzáférést kaptak az Airpods és a PowerBeats Pro hardveren keresztül.

Az iOS 13 és az iPados 13 fejlesztési szakaszaiban volt néhány korai jelzés, amelyek szerint az Apple nem lenne mindkét platformon, hogy időben felszabaduljanak, amikor a kívánt, ezért létezik az iOS 13.1. A sokkal összetettebb vagy zavaróbb tulajdonságok némelyikét arra a kiadásra szorították.

Nem várjuk el, hogy az iOS 13.1 Beta 3 bármilyen vadonatúj funkcionalitást vagy funkciót tartalmazzon. Ehelyett, amint azt egy firmware harmadik béta -bétájából elvárhatja, amely szeptember 30 -án a köztulajdonba kerül, ez a stabilitásról és a vasalásról szól, és az iOS 13 -ból származó és kérdéseket kivonja, és Helyezze az iOS 13.1 -be. Biztosak vagyunk abban, hogy az Apple nem akarja olyan helyzetben találni magát, amelyben az iOS 13.1 nem áll készen a tervezett megjelenési dátumra, és a funkciókat újra meg kell húzni, vagy még tovább késleltetni.

Tehát, ezt szem előtt tartva, az iOS 13.1 Beta 3 már letölthető IPSW fájlként a Developer.Apple.com webhelyről vagy az OTA frissítéséről a Beállítások> Általános> Szoftverfrissítési szakaszból, ezért feltétlenül kapja meg a kezét. és alaposan tesztelje.

Ön is szeretné megnézni:

Töltse le az iOS 13 GM IPSW linkeket és telepítse az iPhone XS Max, X, XR, 8, 7, plusz, 6s, iPad, iPod [TUTORSZÁG]

iOS 13/13.1 végleges verzió kiadásának dátuma, amelyet az Apple jelentett be

Töltse le az iOS 13 GM IPSW linkeket és az OTA -t iPhone -hoz

iPhone 11 vs iPhone 11 Pro vs 11 Pro Max vs XR / XS / Max [SPECS összehasonlítás]

iOS 13.1 béta 3 profilfájl letöltési link dev fiók nélkül, a következő

Jailbreak iOS 13/13.1 Állapotfrissítés [Folyamatosan frissítve a legújabb információkkal]

iOS 13 GM profilfájl letöltési link az OTA frissítéséhez, miért nem érhető el?

Köveshet minket a Twitteren vagy az Instagram -on, és akár a Facebook oldalunkon is, hogy frissítse magát a Microsoft, a Google, az Apple és az Web legutóbbi legutóbbi oldalán.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *