Menu Close

Állítólag az Apple a 2022 -es indítás előtti összecsukható iPhone -kat teszteli

. A jövőben már egy csomó beszélgetés az Apple tervezett elindításáról egy összecsukható iPhone -ról, de a Economic Daily új jelentése azt sugallja sarok. Ha a jelentés helyes, akkor az Apple 2022 szeptemberéig összeállítható egy összecsukható készen.

A jelentés folytatja azt is, hogy az Apple arra kérte a Foxconn és az új Nikko olyan vállalatokat, hogy szerezzenek be mintákat a teszteléshez, lehetővé téve a társaság számára, hogy megnézze, hol vannak szolgáltatói a minőség szempontjából.

Az ellátási lánc szerint az Apple intenzíven fejlődő összecsukható gépeket fejleszt. Nemcsak a szabadalmak felhalmozódását folytatja, hanem megköveteli a Tajvan ellátási láncának, hogy mintákat küldjön tesztelésre, ideértve a Hon Hai (2317) és az új Nikko -t, amelyek olyan partnerek, amelyek az Apple -től függnek az első hajtogató iPhone -ján.

Ugyanez a jelentés folytatja azt a kijelentést, hogy a csapágyak és a képernyő különös figyelmet fordít az Apple számára, magas elvárásokkal, hogy nem szenved az összecsukható kérdések egyikétől, amelyekkel a Samsung és a Motorola kedvelőinek foglalkozniuk kellett. Ez továbbra is egy összecsukható képernyővel rendelkező eszköz lesz-néhány leírás kompromisszuma lesz.

Az ellátási lánc szerint az Apple jelenleg olyan alapvető összetevőket tesztel, mint például a vásárlási eszköz képernyője és csapágyai, hogy az első összecsukható iPhone a lehető leghamarabb megjelenjen. A Samsung továbbra is felajánlja a képernyő panelét. Számos szolgáltató van a csapágy számára, és a tajvani produkciók, akiknek a fő szállítója új Nikko -val, a Közgyűlés becslések szerint Hon Hai, a legnagyobb öntödei partner kezeli.

Ha az Apple a 2022. szeptemberi indítás előtt megpróbálja egymás után megszerezni a kacsait, akkor csak egy sokkal több iPhone van, mielőtt felére hajolhatunk. Ez elegendő ahhoz, hogy a gyümölcslevek folytassanak, ez biztos!

(Forrás: Gazdasági Daily [Google Translate])

Ön is szeretné megnézni:

Töltse le az iOS 14.2 végleges IPSW linkeket, OTA profilfájl és az iPados 14.2

Letöltés: iOS 14.3 Beta 1 IPSW linkek, OTA profilfájl és iPados 14.3 Beta 1 Megjelent

Hogyan lehet rögzíteni a rossz iOS 14 akkumulátor élettartamát [útmutató]

Könnyen konvertálja a gyár vezetékes alma carplay -t vezeték nélküli alma carplay -ként

iPhone 12 / Pro képernyővédő edzett üveggel: Itt vannak a legjobbak

A legjobb iPhone 12, 12 pro tok vékony, pénztárca, ultravékony kialakítással? Itt vannak a legnépszerűbb válogatásaink [lista]

A legjobb iPhone 12 kis képernyővédő: Itt van egy lista, amelyet érdemes ellenőrizni

A legjobb iPhone 12 Pro Max Screen Protector: Itt van egy lista, amelyet érdemes ellenőrizni

Jailbreak iOS 14.2 A CheckRa1N használatával, itt van: [Útmutató]

Hogyan lehet leminősíteni az iOS 14.2 -t a legjobb módszert [bemutató]

Apple View EKG alkalmazás hack: Engedélyezze az Egyesült Államokat a nem támogatott országban az 5. és 4. sorozatban

Köveshet minket a Twitteren vagy az Instagram -on, és akár a Facebook oldalunkon is, hogy frissítse magát a Microsoft, a Google, az Apple és az Web legutóbbi legutóbbi oldalán.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *