Menu Close

Hang reakcióképes dobok a hátsó lámpa

Ha a dobos a zenekarban a jövőben a jövőbeni témájú New Yeight party-hoz, akkor valóban szükség van arra, hogy hozzászok valamit a Gig-nek, amely megragadja a kititschy futurisztikus hangulatot Amint azt a 80-as évek látják. A szivárványos LED-ek elvégzik a trükköt.

For his drum set’s reactive trailing light display, [Alec Smecher] was influenced by a similar job he’d seen in the past where Neopixels were added to a routine drum set and activated with a number of private microphones. Mivel a mikrofonok végül meghallották az összes dobogó zajt minden dobból, valamint a cimbal egyszerre, nagyon sok vérzés volt a LED-ek reakciójában. Ennek kezelésére [Alec] olyan piezo pickupokat használ, amelyek diszkrét felszíni rezgéseket hallgatnak, nem pedig a vételi zaj, hogy tisztítsák meg a fények által létrehozott hatásokat. Each of the five LED strips lining the stands of his cymbal and inside of his drums were programmed to react with a burst of light equal in brightness to the intensity of the vibration sensed by the piezo.

Annak érdekében, hogy az állandó mozgás közepette, és a teljesítmény alatt rázzuk, [Alec] a piezo finom felvétele mellett közvetlenül a csecsebecsébe forrasztotta a kapcsolatait. The pickup of the sensors were taped directly against the skin of his drums as well as along the inside of each cymbal to maximize responsiveness. Miután az új évet megfelelően csengett, a “zenekar a jövőből”, [Alec] azt jelenti, hogy az élénk adagolása az egész éjszaka csodálatos dolgozott.

Those thinking about building their own can discover a good schematic on [Alec’s] blog also as the code he utilized on github. problem level taken into account, this is a excellent very first job for a musician who has yet to dabble in electronics… as well as seeing that it’s a brand new year, there’s no much better time to have a go at something new.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *