Menu Close

Töltse le a OnePlus 7 Pro Stock csengőhangokat (65 csengőhang)

A OnePlus most mutatták be az új zászlóshajó gyilkosát, a OnePlus 7 Pro néven. A márka nemrégiben elhatárolta magát a zászlóshajó gyilkos címkéjétől, valamint nagy okból. A zászlóshajóknak mindig vannak olyan funkciói, amelyeket a OnePlus eszközök nem végeznek. Az utóbbi időben ezeknek a tulajdonságoknak a száma elsősorban növekedett. A OnePlus 7 Pro a válaszuk. Amellett, hogy a miénk, a miénk.

Korábban szintén megosztottuk a OnePlus 7 -et, valamint a OnePlus 7 Pro háttérképeket, valamint az online háttérképeket. Ha még nem töltötte le őket, akkor az alábbiakban találhat egy linket.

A OnePlus zászlóshajója

Ahogy a zászlóshajó okostelefon -gyártók az 1000 dolláros jelhez lépnek, a 700 dolláros jel körül helyet hagyott a OnePlus kizsákmányolásához. Ezen a költség ponton más gyártók a legkisebb zászlóshajójukat kínálják a legkevesebb funkcióval. A OnePlus viszont felemelkedik, és ugyanazon az áron egy „pro” zászlóshajóval is ellát. Ahelyett, hogy másolnák, amit a hatalmas emberek csinálnak, a OnePlus kijött, és előállított valamit, amit meg tudnak mondani, hogy a sajátja.

A OnePlus 7 Pro -t pontosan ugyanazzal a technikával készítették, amelyet a OnePlus az oxigén OS -hez vesz. Körülnéznek, és látják, mit csinál mindenki más. Aztán megkérdezik erős szomszédságukat, valamint visszajelzéseket hallgatnak. Az egyéni vélemények megfogalmazása után megpróbálnak olyan funkciókat készíteni, amelyek nagyszerűek az üzlet számára, és szintén előnyösek a fogyasztók számára. A OnePlus 7 Pro megnézésével ez teljesen világossá válik.

Ez egy olyan stílus, amelyet testvére, az Oppo és a Vivo, már körülbelül egy éve szervizelt. Ezután hozzáad egy képernyőt, amelynek magas frissítése van, mint például a játék okostelefonjai. A folyamat során ez szintén a legelső okostelefon lesz, amelynek 90 Hz -es AMOLED panelje van, lehetővé téve számukra, hogy a biztosítási igényt egy innovációt igényeljék. Van egy sokkal jobb rezgésmotor, mint a pixel. Vannak olyan kerek szélek, mint egy Samsung galaxis. Látod a lényegét. Ez egy OnePlus zászlóshajó a szó minden értelmében, és nem egy zászlóshajó gyilkos. Az árképzés szintén azt mutatja.

Az okostelefon már a világ minden tájáról eladó, amikor 669 USD (₹ 48 999) kezdőköltséggel rendelkezik.

OnePlus 7 Pro Stock csengőhangok

A OnePlus 7 Pro Stock csengőhangok csomag körülbelül 65 különböző csengőhangból áll. Ezek a riasztási hangok mellett a OnePlus zászlóshajó csengőhangjaiból állnak. Itt található a csomag összes csengőhangjának felsorolása. Mindezeket letöltheti az alábbiakban megadott linkről. A link tartalmaz egy ZIP -adatokat, amelyeket kinyithat a OnePlus 7 Pro Stock csengőhangokhoz.

Barátságos.mp3

Bell.mp3

Breeze.mp3

Brisk.mp3

Vidám.mp3

Óra.mp3

Cloud.mp3

Ciklotron.mp3

Ding.mp3

Álom.mp3

Drizzle.mp3

Drum.mp3

Dinamic.mp3

Echo.mp3

Elegáns.mp3

Várható.mp3

Fluent.mp3

Fluttering.mp3

Flyer.mp3

Free.mp3

Funky.mp3

Garety.mp3

Galop.mp3

Game.mp3

Hallucináció.mp3

llumine.mp3

Innocence.mp3

Érdekes.mp3

Utazás.mp3

Joyful.mp3

Szabadidős.mp3

Light.mp3

Marimba.mp3

Meet.mp3

Memória.mp3

Naivety.mp3

OnePlus6.mp3

OnePlus.mp3

Optimista.mp3

Behatolás.mp3

Piano.mp3

Pyxis.mp3

Gyorsan.mp3

Csendes.mp3

Rhythm.mp3

Ring.mp3

Ripple.mp3

Rotáció.mp3

Silent.mp3

Spirit.mp3

Spring.mp3

Stars.mp

String.mp3

Hullámzó.mp3

Meglepetés.mp3

Taktens.mp3

Telefon.mp3

Tinkle.mp3

Trill.mp3

Twinkle.mp3

Hatalmasság.mp3

Séta.mp3

Szél.mp3

Linkek letöltése

OnePlus-7-Pro-Stock-Ringtones.zip

Töltse le a OnePlus 7 Pro háttérképeket (4K)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *