Menu Close

Az Apple Fitness+ már gyakorlatilag 300 edzéssel rendelkezik a katalógusban

Az Apple Fitness+ csak néhány hetes lehet, ám már gyakorlatilag 300 edzésvideót kínál, amelyet az emberek közül választhat.

Az új edzéseket rendszeresen adják hozzá, biztosítva, hogy az előfizetők továbbra is új edzésválasztást kapjanak az iPhone, iPad, valamint az Apple TV felhasználásához.

A Bakari, az edzés fitnesz oktatójának új bevezető videója magában foglalja azt a pontot, hogy pontosan hogyan fogják segíteni az előfizetőknek, hogy elérjék a testmozgás célját, és mint mindig, bezárják tevékenységi gyűrűiket.

Itt, a Fitness+ -on, sokkal több, mint két tétel edzés, mint például a SAM 30 perces futópadja, amely nehézségeket okoz a kitartásnak, akár sétál, akár fut. Az edzéshez, amelyre egyáltalán nincs szükség eszközökre, 10 perces ütést tanítok négy teljes testmozgással. Minden áthelyezést olyan különféle sportok befolyásolnak, mint a kosárlabda, valamint a foci, amelyek teljesen a Waka Flocka Flame „No Hands” dallamával járnak. Ez az, ami újdonság a Fitness+ -on, hogy segítsen a gyűrűk bezárásában. Gyerünk!

A gyakorlatok különféle osztályozásokat fednek le, beleértve a jóga, a tánc, a HIIT, a kerékpározás és a több.

Videó lejátszó

00:00
00:00
00:04

Az Apple Fitness+ csak 2020. december 14 -én indult online, és azóta folyamatosan növekszik. A szolgáltatást havonta 9,99 dollárért vagy évente 79,99 dollárért kínálják. A Fitness+ szintén része az Apple One előfizetésnek, amely lehetőséget ad az embereknek, hogy pénzt takarítson meg azáltal, hogy egyetlen tagsági fizetés alatt több különféle Apple szolgáltatást igényel.

Hasonlóképpen is szeretné ellenőrizni:

Letöltés: IOS 14.3 végleges IPSW linkek, OTA profiladatokkal együtt az iPados 14.3 kiadva

Hogyan lehet leminősíteni iOS 14.3 Az egyszerű módszer [útmutató]

Jailbreak iOS 14.3.

Hogyan lehet javítani a gyenge iOS 14 akkumulátor -élettartamot [Útmutató]

Könnyen konvertálja a gyár vezetékes alma carplay -t vezeték nélküli alma carplay -ként az autójában és teherautójában, itt van

iPhone 12 / Pro képernyővédő edzett üveggel: Itt vannak a legjobbak

A legjobb iPhone 12, 12 Pro helyzet vékony, pénztárcával, ultravékony kialakítással? Itt vannak a legnépszerűbb válogatásunk [lista]

A legjobb iPhone 12 kis képernyővédő: Itt van egy tőzsdei jegyzés, amelyet érdemes ellenőrizni

A legjobb iPhone 12 Pro Max Screen Protector: Itt van egy felsorolás, amelyet érdemes ellenőrizni

Jailbreak iOS 14.2.

Hogyan lehet leminősíteni az iOS 14.2 -t a legjobb módszer [bemutató]

Apple View EKG alkalmazás Hack: Engedje meg kívülünk az nem támogatott országban az 5. és 4. sorozatban, jailbreak nélkül

Megfelelhet velünk a Twitteren vagy az Instagram -on, és akár tetszik a Facebook oldalunkon, hogy a Microsoft, a Google, az Apple, valamint a Web legújabb legutóbbi naprakészen tartsa magát.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *