Menu Close

Az Electric RC sík egy utánégő

A Flitebbe-i emberek úgy döntöttek, hogy egy extra teljesítményt adnak az elektromos DH.100 vámpír RC síkhoz egy bután utánégető hozzáadásával. Néhány tesztelés után, és egy kis tűz, képesek voltak repülni.

Afterburnerjük egy kis bután tartályt használ az üzemanyag számára. A szervo motor a szelepet a tartályon működteti, kényszeríti az üzemanyagot egy csőbe. This tube is set up to regulate the flow of butane and ensure it vaporizes before reaching the afterburner.

Az utóégetőnél egy kör alakú csövek lyukakkal szolgálnak az üzemanyag kiadására, nagyon hasonlítanak egy barbecue. This tube is connected to one side of a stun gun’s flyback generator, and the metal surrounding it is connected to the other. A Stun pisztoly szikrákat hoz létre a résen, és meggyújtja az üzemanyagot.

With the extra components added, the landing gear was removed to save weight and the plane was given a nice coat of paint. Elkezdték egy tesztfutást, és a gép teste tüzet gyújtott. Néhány átdolgozás után sikerült levenni, elkezdeni az utánégőt, repülni, és a hasát a gépet. Egy további tolóerőet ért el, de hangzik és félelmetesnek tűnik.

A szünet után nézd meg a videó átjárást és demót. Megígérjük, hogy tüzet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *