Menu Close

MODULAR SYNTHESIZER IS RACK-MOUNTED as well as RECONFIGURABLE

[Dirk] let us understand about this great music synthesis experimentation setup (translated). Kapcsolja ki a számítógép hangszóróit (hogy megakadályozza az automatikus lejátszás zenét, ha minden oldalterhelés), valamint ásni az információ gazdagságába ebben a tárolóban. Valójában sok modulot fejlesztettek ki, valamint kiválóan felszerelve egy rack rendszerre. Mindegyikhez más modulokhoz kapcsolódhat egy hihetetlen számú különböző konfigurációkhoz, amelyek a banán dugókkal végző patch vezetékeket használják.

The module enclosures themselves are made to in shape in a basic 19″ rack. Az elülső előlapokat CAD-ben tervezték, a ház többi része főként alumíniumból készült. Mivel az egyes modulok hajlamosak arra, hogy meglehetősen kevésbé legyenek, egy rack csontvázba kerülnek, hogy időt takarítanak meg. A fenti képeken látható, hogy a rackszeletenként annyi modul található.

Élvezni fogja az olvasást a sok különböző zajcsomagról, amelyek itt használhatók. Azonban nem kell ott vége. Ha ez hárít az étvágyat a saját rack-szerelt rendszeréhez, akkor szerencséje van. A letöltési területnek van egy vázlata, testületi grafika, valamint a modulok többségének fejlesztése.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *