Menu Close

A Facebook 5.0 az iPhone és az iPad számára megjelent, jó sebességjavításokat és árokokat hoz a HTML5 áron!

Tekintettel arra, hogy a Facebook a világ legnagyobb szociális hálózata, több mint 900 millió regisztrált taggal, megbocsáthatsz azért, hogy azt gondolják, hogy jelentős hangsúlyt fektetnek, és jelentős forrásokat pumpálnak annak biztosítására, hogy a felhasználók mobil tapasztalata egyik sem. Sajnos minden olyan Facebook -felhasználó, aki az iPhone vagy iPad alkalmazáson keresztül fér hozzá a fiókjához, tudni fogja, hogy a tapasztalat kevésbé kielégítő, ami tudatában van, annak következtében, hogy az alkalmazást több platformon keresztül felépítik.

Néhány sokkal figyelemre méltó nehézség, amelyet az iOS Facebook -felhasználók tapasztalnak, az volt, hogy az adatokat az UIWebView vezérlésen belül beépítették, amelyet az UIWebView Control -ban épített Úgy tűnt, hogy úgy dönt, hogy mikor akar dolgozni vagy sem. Szerencsére a Facebook IOS -felhasználóknak nem kell többé szenvedniük annak megaláztatását, hogy nem tudják hatékonyan frissíteni állapotukat, vagy az alkalmazáson keresztül rendezni a legújabb eseményüket, az 5.0 verzió kiadásának köszönhetően, amely végül egy igazán natív Facebook -élményt hoz az iPhone -ra. , iPad és iPod touch.

A Palo Alto Company szerint az új alkalmazást hatékonyan elindították a semmiből, és az alapoktól kezdve rekonstruálták, hogy egy korszerűsített objektum-C létrehozás legyen, amely a lehető legjobb, villámgyors élményt nyújtja a felhasználók nagy részének, akik hozzáférnek az Fiókok a mobilon keresztül. Az egyik legnagyobb fejlesztés abból származik, hogy megszabadulunk a skálázott webes nézettől, amelyet az alkalmazás korábbi verziói körbefutottak, és ehelyett az alkalmazást felépítették, mivel az első naptól kezdve az Apple által kipróbált és kiértékelt vezérlők segítségével kellett volna lennie. A hivatalos SDK részeként. A felhasználók azonnal észreveszik a zökkenőmentes érzést, amely a korábbi meglehetősen súlyosbító és fodros élmény helyett görgetéskor kapcsolódik.

A történet nem ér véget a sebességjavításokról, valójában nem, az iPad felhasználók nagy élvezetre kerülnek, az új Facebook 5.0 alkalmazás az iOS -hez most az iPad felhasználók számára. Ez jelentős győzelem.

Meglehetősen szokatlannak tűnik, ha izgatottan örül egy olyan cégnek, mint például a Facebook, és egy alkalmazásfrissítést készít, amely valójában úgy működteti a dolgokat, ahogy kellene. Sok más esetben elvárhatnánk, hogy a dolgok működjenek, vagy végül felidézzük azokat, akik felelősek azért, hogy tévedjenek. Amikor azonban az Apple eszközök Facebook-ra vonatkozik, úgy tűnik, hogy túl sokáig futó viccgé vált, hogy alkalmazásuk szörnyű volt, és most valóban érdemes megünnepelni egy olyan kiadást, amely pozitív felhasználói tapasztalattal rendelkezik a közösségi hálózat tagjai számára. Az 5.0 verzió sokkal figyelemre méltóbb fejlesztései tartalmazzák az új stílusú szalaghirdetéseket is, amelyek eltávolítják az alkalmazás frissítésének szükségességét, valamint lehetővé teszik az azonnali hozzáférést az értesítésekhez. Haladjon tovább az App Store -ba, és ellenőrizze az új verziót.

Töltse le a Facebook -ot iPhone, iPod touch és iPad számára [iTunes link]

Ne felejtse el megnézni az iPhone Apps Galéria és az iPad Apps Galériát, hogy sokkal több alkalmazást vizsgáljon meg iPhone és iPad számára.

Köveshet minket a Twitteren, hozzáadhat minket a köréhez a Google+ -on, vagy kedvelheti a Facebook oldalunkat, hogy frissítse magát a Microsoft, a Google, az Apple és az Web legutóbbi legutóbbi oldalán.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *