Menu Close

A 2018-as iPhone-ok élvonalbeli LCD-kijelzőkkel rendelkezhetnek, akárcsak az OLED iPhone X

Az Apple 2018 iPhone felállítása szinte előleges kialakítású lehet anélkül A Japánból a Wall Street Journal -on keresztül jelenik meg.

A kiadvány szerint az Apple olyan technológiát szerez, amely lehetővé tenné az LCD képernyők használatát, még az iPhone készülékekben is, amelyek szuper vékony előlapokkal rendelkeznek, amelyek korábban az OLED képernyőkre volt szükségük, hogy elérjék a megjelenést.

A teljes aktív LCD -képernyőknek nevezett fejlett kijelzők kisebb határokra van szükségük, mint a mai OLED ajánlatok 1 mm -je. Összehasonlításképpen: a meglévő LCD iPhone kijelzőknek több milliméter határára van szükségük, és ami fontos, nem ívelni.

Az Apple kifejezte érdeklődését a fejlett folyékony-kristály kijelzők vásárlása iránt a Japán Display-ból néhány iPhone-on a következő évben, az ügyről ismeretes emberek azt mondták: […]

A Japán Display -vel dolgozó vállalatok emberei szerint a teljes aktív LCD -k iránti érdeklődés […] az Apple -től származik.

Az ívelt kijelző szépsége az, hogy ez azt jelenti, hogy a csatlakozók stb. A felület alá rejthetők, hasonlóan ahhoz, hogy az Apple azt mutatta, hogy az Apple az iPhone X kijelzőjét egy csúszdán mutatta be a bejelentés során. Ez drasztikusan csökkenti a nagyobb előlapok szükségességét, az iPhone 8 és az iPhone 8 Plus továbbra is megtartja az iPhone X új OLED konfigurációját.

Ez az új VS Old Design Element a 2017. évi két iPhone-vonal megkülönböztetésének nagy forrása, de ha ez a hír pontos, akkor az összes iPhone minden iPhone-nak a következő évben eljuthat egy előlap-mentes megjelenéssel.

Az iPhone X, amely az első iPhone, aki a kijelző körül nagy határokkal megszünteti, november 3 -án kerül forgalomba, amelynek pénztárcája 999 dollárba kerül. Az előrendelések október 27-én kezdődnek, és a kereslet várhatóan nagymértékben túllépi a kínálatot.

(Forrás: WSJ)

Ön is szeretné megnézni:

Töltse le az iOS 11.1 béta 1 OTA -t a konfigurációs profilfájlon keresztül fejlesztői fiók nélkül

iOS 11.1 Beta 1 kiadási jegyzetek, változási és minden változás egy helyen

Töltse le az iOS 11.0.1 IPSW linkeket iPhone, iPad, iPod Touch készülékhez

Töltse le az iOS 11.1 BETA 1 IPSW linkeket és OTA -t iPhone, iPad, iPod Touch készülékhez

Hogyan kell leminősíteni az iOS 11.0.1/11 -et iOS 10.3.3 / iOS 10 -re [oktatóanyag]

Töltse le az iOS 11, 11.0.1, 11.1 linkeket és telepítést iPhone 8, 7 Plus, 6s, 6, SE, 5S, iPad, iPod [oktatóanyag]

Jailbreak iOS 11/11.0.1 az iPhone -on és az iPad -en [Állapotfrissítés]

Köveshet minket a Twitteren, hozzáadhat minket a köréhez a Google+ -on, vagy kedvelheti a Facebook oldalunkat, hogy frissítse magát a Microsoft, a Google, az Apple és az Web legújabb oldalán.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *