Menu Close

Hagyja el az értesítési emlékeztetőt az Android -eszköz

-on, az okostelefonok és a digitális élet növekvő népszerűségével, az emberek közötti kommunikáció szintén növekedett. Az azonnali hírvivők, az e -mail ügyfelek, valamint az audio/videokommunikáció jelentősen megnőtt az elmúlt évtizedben. Gyakran előfordul, hogy hiányzik egy vagy kettő értesítés, és észrevettük anélkül, hogy észrevennénk. Annak ellenére, hogy a legújabb Android okostelefonok többsége értesítési LED -vel érkezik, nem 100% -ban megbízhatóak. Többször észrevettük, hogy az értesítést elcsúsztatják az értesítési panelről, és örökre eltűnt. Tehát ma pontosan meglátjuk, hogyan lehet elmulasztani az értesítési emlékeztetőt az Android -eszközön.

Számos harmadik ünnepi alkalmazás biztosítja az elmulasztott értesítési emlékeztetőt, ám végül pontosan az, hogy milyen nagyszerűen konfigurálod. Ma egy Eugene Popovich által létrehozott „Moss Notification Reminder” nevű alkalmazást fogunk használni, amely rendszeresen sípolja a telefonját, ha olvasatlan értesítésed van. Tehát értesítési zajt kap, amikor elmulasztott értesítést kap a készüléken. Az alkalmazást személyre szabhatja az Ön kényelme érdekében, hogy megbizonyosodjon arról, hogy nem bosszantja az időszakos emlékeztetők. Nézzük meg pontosan, hogyan lehet konfigurálni az elmulasztott értesítési emlékeztető alkalmazást az Ön igénye szerint.

Hagyja el az értesítési emlékeztetőt az Android -eszközön

1. lépés: Állítsa be az alkalmazást

Töltse le az alábbiakban megadott „Értesítési emlékeztető” alkalmazást a Google Play Store linkről.

[GooglePlay url = ””/]
2. lépés: Grant értesítési hozzáférés

A legelső indításkor az alkalmazás időben lesz a szükséges engedélyekhez, valamint az értesítéshez való hozzáféréshez. Először is, az Ön igényelését igénybe veszi az alkalmazáshoz való hozzáférés biztosítása érdekében, hogy ellenőrizze az eszközön lévő elmulasztott értesítéseket. Ehhez koppintson a „Hozzáférés kezelése” gombra, és engedélyezze a „Moth Mount Notifice Reminder” alkalmazást a listából. Kattintson a Vissza gombra, hogy visszatérjen az alkalmazáshoz.

3. lépés: A támogatás szükséges engedélyekre van szükség

Ha Android Marshmallow -on vagy később fut, azt hiszem, megérti a szemcsés engedélyek fúrását. Ön követeli az alkalmazás összes szükséges engedélyének megadását. Kattintson a „Grant szükséges engedélyek” gombra, valamint a következő engedélyek megadásához kattintson az „Engedélyezés” gombra. Ez rendkívül fontos az alkalmazás funkcionalitásához.

Van még egy dolog, amire szükség van, hogy vigyázzon, ha Marshmallow vagy újabb Android verziókon van. Ha a Doze módot használja, akkor azt követeli, hogy kikapcsolja azt a „Motneling Notification Reminder” alkalmazáshoz. Másrészt az akkumulátor optimalizálási funkciója zavarhatja az alkalmazás teljesítményét. Kizárhatja az alkalmazást a Doze módból az „Akkumulátor optimalizálás kezelése” gombra kattintva, majd válassza a „Nem értesítési emlékeztető” alkalmazást az „Ne optimalizálja”, valamint a Kész gombot.

4. lépés: Konfigurálja az alkalmazást

Most, hogy az alkalmazásnak megvan, amire szüksége van, készen áll arra, hogy a teljesítményt az Ön igényei szerint konfigurálja. Először engedje meg az „emlékeztető intervallum” funkciót az alkalmazásbeállításokban. Ezután használja a csúszkát, hogy beállítsa azt az időintervallumot, amelyre az elmulasztott értesítési emlékeztetőt szeretné megismételni a sípoló riasztásokat. Hasonlóképpen kiválaszthatja azokat a konkrét alkalmazásokat, amelyekhez az értesítési emlékeztetőket szeretne kapni. Ezt megteheti, ha kattintson az „Alkalmazások” gombra, és válassza ki az összes szükséges alkalmazást a listából.

Ha nem akarja, hogy egy meghatározott időben zavarjon, akkor szintén beállíthatja a „csendes időket” annak biztosítása érdekében, hogy az alkalmazás ne emlékeztesse Önt az elmulasztott értesítésekre. Kattintson a menü gombra (három függőleges pont), valamint jelölje be a „Speciális beállítások megjelenítése” mezőt. Most görgessen le az elsődleges menü aljára, beállíthatja az egyéni ütemezőt az értesítések elkerülése érdekében.

Most nem fog kihagyni az Android -eszközről szóló értesítést. Ha bármilyen típusú hasznos alkalmazást szeretne megosztani velünk, nyugodtan adja meg a linket a megjegyzés szakaszban.

Olvassa el még: Visszatérés véletlenül törölt értesítéseket értesítési előzmények naplójával

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *