Menu Close

Alexa, Sudo kijelentette az ellenállásomat! A hackerek nehézsége

semmi sem érzi magát jobban, mint a csillagút, majd a “számítógép, fordítsa az asztali fényt”, és élvezze a fényt. Of course, typical people would have left the get up word as “Alexa,” however we like “Computer” even if it does make it difficult to enjoy star trip episodes without the house automation going crazy.

Van egy nagyszerű hype ideális most, hogy pontosan milyen hangfelismerés, valamint az ember által készített intelligencia (AI) mindent átalakít. Még néhány kiemelkedő utat láttunk arra, hogy az AI életre fog jönni, valamint a mátrixba vagy valamibe. Ez nagy sajtót kap, de nem vagyunk biztosak abban, hogy még közel vagyunk ahhoz, hogy mégis közel vagyunk. Alexa, valamint a Google hasonló kínálata hűvös, nincs kérdés róla. A beszédfelismerés elég jó, bár messze van a tökéletes. Az AI azonban valóban messze van.

A mai gadgetek két meglehetősen kezdetleges alkatrészt használnak a felhasználókkal való kölcsönhatás biztosításához. A nagyon pontosan pontosan a szerkentyűek minta a nyelv; Ez nem mindenki kifinomult. A másik az alkalmazások sok részének triviális jellege, vagy – mivel Alexa telefon felhívja őket – készségek. Vannak nagyszerűek, hogy biztosak legyenek annak érdekében, hogy a technológia minden előnyös alkalmazásához van egy csomó, amelyek csak egy RSS-hírcsatorna szöveges beszéde. A felajánlott készségekkel való tekintettel pontosan ott volt, hogy pontosan milyen sok különböző ajánlatot konvertál az ellenállás színkódjait, valamint az értékeket.

Volt egy idő, amikor az épületelektronika feltárja az ellenállás színkódját. A mai hangsúlyt fektetve a felületi telepítési alkatrészekre, de kevésbé előnyös, mint amennyit használ. Mégis, mint a fogselyem, valóban meg kell tennie. Ha azonban van Amazon Alexa, akkor felfedezheti a színes kódot a [Dennis Mantz].

Nincs Alexa? Még mindig megpróbálhatja a böngészőjében, mivel hamarosan megmutatjuk Önt. Legalább nyolc hasonló készség áll rendelkezésre, mint például a [Steve Jernigan] vagy [Andrew Bergstrom] ellenállás olvasójából.

Néha Alexa nem érti

The issue the method skills work is that Alexa strictly matches templates to figure out what skill to use. Tehát ha egy munkapadnál lógunk, valaki azt mondja: “Milyen színű 22k ellenállás?” Amellett, hogy mindenki megértené – Nos, talán nem a válasz (piros, piros, narancs) azonban legalább megértenék a kérdést. Nem Alexa. Ha beállítja a nagyon első ellenállás színkód készségét, amit említettünk, akkor aggodalomra ad okot, mint az “Alexa, kérjen ellenállás színkódokat, mi a kód 220 ohm?” Or, try “Alexa, ask resistor color codes what the value of brown black eco-friendly is?”

Van néhány olyan készség, amely egy kicsit jobb, ha néhány túlterhelt szó, mint “bekapcsol.” However, that has a tendency to confuse things when you say, “Turn on the Roku in the living room” versus “Turn on the Roku in the bedroom.”

Megértjük, hogy mit gondolsz: Ha nem tetszik, fedezze fel az ellenállás színkódját. Nem értünk egyet. Rengeteg memória modul van, mint a “rossz sör rotja a fiatal belek, de vodka jól megy.” Ha nem tetszik, vegye fel a többieket. Be warned, a few of them at the bottom of that link are patently offensive. then again, shocking mnemonics are frequently much easier to remember, including one about Batman that we didn’t see on that list.

Másrészt, ha megkapod a fiatalokat, hogy segítsenek az ellenállásokhoz, ez csak a jegy lehet. Vannak más alexa képességek is hasznosak is. There’s ASCII converter and considering that it only seems to report codes in decimal, there’s a skill for base conversion, as well (or try this converter). Az igazi geek számára mindig ez az óra van.

Alexa készségek hackelése

Tehát még mindig hosszú módszerek vagyunk a Hal 9000-szintű AI-től. Másrészt ez egy termékeny talaj a hackeléshez. Nehéz úgy, hogy a legjobb, amit tehetünk, az ellenállás színkódja, valamint ASCII táblák. Nem vagyunk biztosak abban, hogy nehéz-e semmit tenni, vagy ha csak nehéz elhinni valami lenyűgöző. Valószínűleg nem akarunk “Alexa programot, az Arduino-t”.

Szeretne felfedezni az épületet valami okosabbnak? A készség előrehaladási készletet kínál, valamint ingyenes, valamint sok példa van. Ha meg szeretné látni néhány nem triviális példát, amely jól működik, ellenőrizze a Google integrációját Alexa-ra (valami valószínűleg nem őrült), vagy az a módszer, amely egy vállalkozó hacker csatlakoztatta a Google zenét Alexa-ba (Ön igénye van) szerver, hogy ezt a munkát). A hátsó végoldalon alapítottunk egy alapvető hackot, hogy egy ESP8266-os sok kimenetet kezeljünk. Ez meg kell határoznia a képzeletét.

Alexa Coffee Maker Robot
Ha nincs alexa-eszköz, akkor egy málna pi. Vagy ha lusta, és van egy Amazon-fiók, akkor hasznosíthatjaAlexa bármilyen típusú böngészőben – fajta. just add the resistor color code skill or your next killer skill to your Amazon account as well as hold the microphone button on the web app. Valószínűleg meg kell adnia, hogy használja a mikrofont, amikor először próbálja meg. The Web-based tool won’t play music as well as most likely has some other limitations, however you can add skills in the Alexa app as well as the browser version will utilize them. Hasonlóképpen az UBI alkalmazás az Android telefonok számára. Tehát az előrehaladás során nedves a lábadnak nem kell költeni egy centet.

Érdemes felfedezni ezt? Hiszünk így. Nemcsak úgy tűnik, hogy a jövő hulláma, de ne feledje, hogy csak úgy érzi, hogy az Alexa-t egy Raspberry PI-be tudod fejleszteni, ami azt jelzi, hogy a saját projektjeidre is fejlesztheted. Voice-aktivált kávéfőző? Nincs mit. Beszélgetési játékok? Könnyen. Mi a helyzet egy hangvezérelt oszcilloszkóppal vagy logikai analizátorral. “Számítógép. Állítsa be az aktiválási szintet 25 millivolt. ” Most olyan lenne, mint a Star Trek.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *