Menu Close

ELECTRIC TRICYCLE develop LOG is like HACKER fracture

This small bit scratch-built electric tricycle is a insanely powerful. Egyesek azt hiszik, hogy nem igényel egy baleseti sisakot a trike teszteléséhez, de látja a videót a szünet után, ahol [Ben Katz] repül az automatikus parkoló garázsban, miközben a támasztógerendák közötti szaporodás azt bizonyítja, hogy ez az utazásnak van egy pep .

A fentiekben ismertetett prezentációval nézve szórakoztató, de ha elkezdtük ásni, bár a hat, akkor a hatodik naplóüzenetek úgy éreztük magunkat, hogy a projektbe kerülünk. Ez az öröm minden lépés az út. Egy alumínium dobozral kezdődött, amely a két hátsó kereket, a vezetést, a motorot, a motort, valamint az akkumulátort tartja. [Ben] chose to choose A123 Lithium cells, as well as after testing to see exactly how numerous he might in shape in the area offered he started making options on the motor as well as chauffeur circuit. Amikor végül megkapta a kezét a tényleges cellákra a munkához, kezelte a saját akkumulátorának érdekes folyamatát. lots of them were hot glued, then soldered together before being encased by putting them in soda bottles as well as hitting the plastic with a warm gun. as well as we haven’t even gotten into the bicycle hub-gear transmission system, disc brakes, differential, chain-drive, as well as motor… you see what we imply about sucking you in.

Ó, valamint a helyzetben, hogy kíváncsi, hogy ez nem [Ben] nagyon első elektromos autó épít. Tavaly megmutatta az összes terep robogóját.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *